Portabelloburgare med roquefort och karamelliserad lök.

Vill du grilla något vegetariskt men har tröttnat på halloumin kan vi starkt rekommendera dessa portabelloburgare istället! Här med smakfull topping av blåmögelost och karamelliserad lök.

Vegetariska hamburgare med portabello och blåmögelost.

4

1 h 0 min

Portabelloburgare är ett fantastiskt vegoalternativ att lägga mellan två hamburgerbröd. Speciellt om de får sällskap av roquefortost och karamelliserad lök.

Svampen marinerar jag i olja och balsamvinäger en stund innan den tillagas. Och osten, den får smälta ner i svampen medan den steks. Till detta gjorde jag en coleslaw med dill. Så gott!

Linnéa

Vin till portabelloburgare:

Recept: Linnéa Seidel

Italienska hamburgareItalienska hamburgare med parmesankräm och tomatkräm.

De här italienska hamburgarna ger middagen en både italiensk och amerikansk kombination av smaker.

Läs mer
Hamburgare med ugnsrostade morotsstavarSaftiga hamburgare med ugnsrostade morotsstavar.

Den 28 maj är det hamburgarens dag som vi firar med saftiga burgare och hemmagjorda tillbehör.

Läs mer
En hamburgare med bbq-sås och ett glas rött vin.Hamburgare med BBQ-dressing.

Ibland vill man bara ha en riktigt god hamburgare utan en massa krångel. Här är ett recept på enkel men jättegod burgare och till den en sås med barbequesmaker.

Läs mer
Saftiga hamburgareMakalöst saftiga hamburgare med surdegsbröd och chilibea.

Linnéa delar med sig av sitt enkla recept på saftiga hamburgare fyllda med smak. 

Läs mer