Räkcheesecake.

Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!

Räkcheesecake till påskbordet

8

Räkcheesecake är ett festligt inslag på vilken buffé som, men kanske allra helst så här till påsk! Eller varför inte servera den som förrätt?

Vin till räkcheesecaken:

Recept: Linnéa Seidel

Krustader med äggröra och löjrom.Krustader med äggröra och löjrom.

Inled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.

Läs mer
Sill med citron, dill och pepparrot.Inlagd sill med citron, dill och pepparrot.

Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.

Läs mer
Lammstek med örttapenade och potatisbakelser.Lammstek med örttapenade, potatisbakelser och ugnsbakade primörer.

Påsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.

Läs mer
Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.Rulltårta med citronkräm, grädde och chokladägg.

Avsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!

Läs mer