Snittar med matjessill och creme fraîche med saffran.

Istället för en mer klassisk saffranssill där allt är blandat i en skål valde jag att göra små snittar. Det är inte alls svårt men ser riktigt fint ut på julbordet.

Snittar med matjessill och saffrans creme fraîche

4

Istället för en mer klassisk saffranssill där allt är blandat i en skål valde jag att göra små snittar. Det är inte alls svårt men ser riktigt fint ut på julbordet.

Recept: Linnéa Seidel

O.P. Anderson Julaquavit med julmatJulsnaps - bästa snapsen till olika sorters julmat.

Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.

Läs mer
ApelsinsillLättfixad krämig sill med smak av apelsin.

En krämig sill med smak av apelsin och senap som är snabb att blanda till. Låt gärna stå minst ett dygn innan den ska ätas.

Läs mer
Lingon- och apelsingravad laxLingon- och apelsingravad lax.

Gravad lax är ett måste för mig på julbordet och kombinationen lingon, dill och apelsin blir oslagbar!

Läs mer
Sånghäfte med snapsvisorSnapsvisor till jul.

Här hittar du snapsvisor till jul och ett sånghäfte att ladda ner. 

Läs mer