Nyanserad, nästan mjuk och generöst rund, örtig smak med hintar av anis. Snyggast i klassen!
- Elke Jung, Vinbanken.se Nov 2020
Sverige
Systembolaget nr:
40071
Nyanserad, nästan mjuk och generöst rund, örtig smak med hintar av anis. Snyggast i klassen!
- Elke Jung, Vinbanken.se Nov 2020
Produkttyp | Kryddat brännvin |
Systembolaget sortiment | Systembolaget ordinarie sortiment |
Alkoholhalt | 40 % |
Systembolaget nr | 40071 |
Volym | 500 ml |
Varumärke | O.P. Anderson Distillery |
Förslutning | Skruvkork i metall |
Förpackningstyp | Flaska |
Förpackningmaterial | Glas |
Sockerhalt | 10 g/liter |
Sillen har en given plats på julbordet och det är faktiskt ganska enkelt att göra egen sill. Här listar vi fem olika sorters sillar med tillhörande snapstips. God jul!
Läs mer »En julakvavit anpassad för det svenska julbordets smaker.
Läs mer »Vad ska man dricka till julmaten? Ett sätt att få till bra smakkombinationer är att välja en julsnaps. Här får du tips på tre julsnapsar som matchar julbordets smaker.
Läs mer »Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs mer »Nu är årets julsnapsar här! Fyra snapsar med olika karaktär som är speciellt framtagna för att passa julbordets smaker. Här får du fyra recept på fantastiskt goda rätter som den prisbelönte kocken Viktor Westerlind tagit fram till snapsarna.
Läs mer »Vi närmar oss återigen julens festligheter där snapsen är ett traditionsenligt inslag. Här får du tips på några fantastiska julsnapsar och vad de passar till för julmat.
Läs mer »Varje år arrangerar Spritmuseum i Stockholm SM i nyskrivna snapsvisor. Årets tävling, 2021, vanns av Hasse Nilsson med visan "Värmebölja" som du hittar här.
Läs mer »Den prisbelönte kocken Viktor Westerlind har gjort en modern tolkning på julbordets lax bestående av en fantastisk laxtartar med senapsdressing och pepparrot, toppad med syrligt äpple.
Läs mer »Krispig hasselbackspotatis med löjrom och smetana är vår nya favorit. Den tackar vi potatisexperten Stefan Ekengren för. Perfekt att servera som plockmat när du får vännerna eller hela tjocka släkten på besök.
Läs mer »Istället för en mer klassisk saffranssill där allt är blandat i en skål valde jag att göra små snittar. Det är inte alls svårt men ser riktigt fint ut på julbordet.
Läs mer »Janssonpizzan är precis som det låter - en variant på klassikern janssons frestelse. Det är en saltig pizza som passar perfekt som vickningsmat.
Läs mer »Det är inte ens alla köttätare som gillar sill - så varför inte testa en vegansk "sill" istället? Denna har Linnéa gjort med aubergine och morötter.
Läs mer »Till snapsen ska det såklart vara sill. Här har jag gjort en sillröra som har härlig smak av senap. Vilket passar ypperligt till O.P Andersson Julaquavit!
Läs mer »En ostbricka med massor av goda smaker är alltid ett uppskattat inslag på middagsbjudningen. Här tipsar vi även om några snapsar som passar utmärkt till ost.
Läs mer »En lyxig potatisrätt till julbordet. En royal innehåller en äggstanning med grädde. Här smaksätts den med juliga smaker av cheddar och kavring.
Läs mer »