Linnéas sangriaglassar är något som du bara måste prova att göra i sommar!
ca 8 st
Varför inte servera sangriaglass istället för fördrink på nästa fest? Saknar du glassformar hemma går det även bra att ta plastmuggar och frysa in glassen i. När sangriaglassen sedan fått frysa någon timme, men inte är helt genomfrusen är det bara att stoppa i en glasspinne i varje mugg. Hur många sangriaglassar du får ut beror på hur stora formar du använder.
Blanda sangria med juice.
Skala apelsinen och skär ner den och bären i mindre bitar.
Fördela frukten och bären i portionsformar för glass.
Fyll upp med blandningen av sangria och fruktjuice.
Stick i en glasspinne och låt din sangriaglass stå i frysen minst 6 timmar, men gärna över natten.
Skölj formarna hastigt i vatten så lossnar sangriaglassen enklare ur formarna. Ät direkt!
Spanien
90 kr
Don Simon Sangria har en fruktig och kryddig doft med inslag av apelsinskal, körsbär, kanel och citron. Smaken är fruktig, kryddig och söt med inslag av apelsin, kanel, mörka körsbär och citron.
Recept: Linnéa Seidel
Världens enklaste efterrätt som faktiskt passar lika bra att servera som drink. Blanda Don Simon Sangria och apelsinjuice, frys och servera Sangria-granitan med hallon.
Läs merEn frisk och fräsch vit sangria baserad på cava, flädersaft och fruktsoda funkar perfekt att servera i karaffer eller som bål. En bubblande och somrig drink.
Läs merHär får du tips på hur du enkelt kan hotta upp din sangria. Genom att tillsätta riktigt kallt mousserande får du en härligt somrig fördrink.
Läs mer