Spaghetti alla carbonara.

Luciano Monosilio kallar sig för kungen av carbonara och det här är hans krämiga recept med många äggulor. Recept med vintips hittar du här.

Spaghetti alla carbonara

4

0 h 40 min

Carbonara är en av Roms mest kända rätter! Luciano Monosilio kallar sig för "kungen av carbonara" och det här är hans krämiga recept med många äggulor i såsen. Receptet kommer från kokboken "Pasta på italienska" av Sara Berg.

Vintips till Carbonara:

Recept: Sara Berg

Rigatoni all’amatricianaRigatoni all’amatriciana.

Rigatoni all’amatriciana är en fantastiskt god pastarätt med väldigt få ingredienser som går snabbt att göra. Recept på Amatriciana med dryckestips hittar du här.

Läs mer
Fruktstånd och CarbonaraPasta på italienska – en bok som doftar och smakar av det genuina Italien.

Sara Berg har skrivit boken "Pasta på italienska" som är en resa genom 12 italienska regioner och deras pastakultur.

Läs mer