Ugnsstekt rostbiff med hemslagen bea och rostad potatis.

En bit riktigt gott kött med klassiska tillbehör som bearnaisesås, ugnsrostad potatis och tomater samt en fräsch persiljemarinad som sätter en härlig smak på allt.

Ugnstekt rostbiff
0

4 portioner

1 h 0 min

Ibland behöver man gå back to basic. Glömma alla tillkrånglade recept och helt enkelt servera en bit riktigt gott kött och en hemslagen bea. Till köttbiten tycker jag det blir så bra med klassiska tillbehör som bearnaisesås, ugnsrostad potatis, ugnsrostade tomater och en fräsch persiljemarinad som sätter en härlig smak på allt. Enkelt, vällagat och alltid lika uppskattat.

/Linnéa Seidel

Vintips:

Recept: Linnéa Seidel

Viltstek med hasselbackspotatis och haricots vertsViltstek med hasselbackspotatis, rödbetor och ädelostsås.

En fin viltstek passar bra till nyår. Kom ihåg att ta tillvara på allt det goda från både stekpanna och sky - det gör grunden till världens godaste sås.

Läs mer
Ryggbiff med gratinerad rotselleri Ryggbiff med gratinerad rotselleri, brynt smör och fikonsallad.

Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!

Läs mer
Oxfilé med svartkål och friterade, finstrimlade morötter till nyårOxfilé med svartkål och friterade, finstrimlade morötter.

Inget nyår utan oxfilé! Till det har jag valt att servera en gudomligt god sås med svartkål och parmesan.

Läs mer
Grillad rådjursfiléGrillad rådjursfilé med krossad örtpotatis och rostad majs.

Linnéa bjuder på underbart god grillad rådjursfilé med örtkrossad potatis, vitlökssmör, rostad majs och smörstekt sparris.

Läs mer