Disaronno.

Disaronno glas och flaska

Den italienska producenten ILLVA Saronno S.p.A. är mest känd för den populära likören Disaronno som distribueras världen över i totalt 160 länder.

ILLVA Saronno S.p.A och deras produkter representerar "Made in Italy"-stilen och smaken av italienskt och internationellt dryckeshantverk. Disaronno är bland annat basen i den populära drinken Amaretto Sour.

Besök Disaronnos hemsida.

Produkter:

Disaronno Originale är Italiens världskända likör. Med en originell smak och en omisskännlig arom är Disaronno Originale är en stilfull och tidlös ikon. Disaronno kan med fördel drickas "on the rocks " men är även en populär drinkingrediens.

Disaronno Originale

279,00 kr


Disaronno Originale har en söt smak med tydlig karaktär av mandel, samt inslag av nötter och örter. Disaronno avnjuts såväl i barer som på hemmaplan som avec, i efterrätter och i cocktails, bland annat i den välkända drinken Amaretto Sour.

Disaronno Velvet förkroppsligar "La Dolce Vita" och kombinerar den omisskännliga smaken av Disaronno Originale med färsk grädde. Används med fördel i krämiga cocktails - varför inte i en Velvet Espresso Martini med Disaronno Velvet, kaffelikör och en skvätt vodka.

Disaronno Velvet

219,00 kr


Disaronno Velvet har en sammetslen och gräddig textur och en söt, tydlig smak av världens mest populära italienska amaretto; Disaronno Originale. Kombinationen skapar en harmoni av oväntade smaknyanser.

Disaronno Velvet produceras av extraherad aprikoskärnolja som blandas med alkohol, socker och en essens av uppemot 20 utvalda örter och frukter som sedan blandas med grädde.