Äggtoddy med Xanté Dark Chocolate.

Den här festliga drinken passar utmärkt till vinterns myskvällar inomhus framför brasan.

Äggtoddy med Xanté Dark Chocolate
Xanté Dark Chocolate & Pear

Xanté Dark Chocolate & Pear

Estland

Systembolaget nr:

688

262,00 kr


Äggtoddy med Xanté Dark Chocolate

Ingredienser

  • 4 cl Xanté Dark Chocolate

  • 4 cl mjölk

  • 1,5 cl espresso-sockerlag

  • 1 ägg

  • kanel

  • apelsinskal

Gör så här

    1. Mät upp alla ingredienser i en shaker och skaka i ca 10 sekunder.

    2. Sila upp äggtoddyn i ett litet vinglas genom en finmaskig sil.

    3. Garnerna med apelsinskal och kanel.

Espresso-sockerlag

Ingredienser

  • Espresso

  • Strösocker

Gör så här

    1. Gör i ordning espresso (eller starkt kaffe) och blanda i lika mycket socker och rör om tills allt socker har lösts upp.

Xanté Dark Chocolate & Pear

262,00 kr


Den klassiska päroncognacen, här tillsatt med ljuvlig choklad vilket gör att den passar perfekt i drinkar och desserter.

Xanté Cognac & Pear

Xanté


1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer »