Halloween - så sätter du färg på drinkarna.
Halloween närmar sig med stormsteg och vår cocktailskribent Tina tipsar om hur du gör härligt färgsprakade drinkar och ger tips på klassiska Halloween-cocktails.
Läs mer »Death in the Afternoon, bubbligt och rivigt - precis vad man vill ha när det vankas party, oavsett om det är halloween eller inte.
4.5 cl absint
12 cl Pata Negra Cava Brut
häll upp absinten i ett väl kylt cocktailglas.
Toppa försiktigt med kylt bubbel.
87,00 kr
Pata Negra Cava Brut är ett spanskt mousserande som passar som aperitif eller till lätta fisk- och skaldjursrätter. Cava görs enligt den traditionella metoden, alltså som Champagne, men här tillåts andra druvor.
Halloween närmar sig med stormsteg och vår cocktailskribent Tina tipsar om hur du gör härligt färgsprakade drinkar och ger tips på klassiska Halloween-cocktails.
Läs mer »Vi ger dig hela bakgrunden till en av USA:s största högtider och bjuder på ett recept på pumpapaj.
Läs mer »Forest Punch baseras på Chambord, blåbärssoppa, vitt vin och lite limejuice. Dekorera med plastspindlar för kuslig Halloweenkänsla.
Läs mer »Vi tipsar om 18 drinkar som ett trevligt inslag på halloweenfesten. Vad sägs om Halloweendrinkarna Pumpkin Sour, Beaten Up Beets eller Halloween Forest Punch?
Läs mer »