Fläder & Rabarber Collins.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorer gin och Krons fläderlikör tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »En fräsch och fruktig drink med tydlig äppelkaraktär från både äppelcider och O.P. Anderson Petronella samt frisk smak av gurka och mynta.
Gurka och mynta har ganska kort hållbarhet och barteamet på Scandic, som har tagit fram drinken, har löst problemet med att göra en så kallad "shrub". Ett gott sätt att minska matsvinnet!
3 cl O.P. Anderson Petronella
2 cl Mint & Cucumber shrub*
5 cl Boulard Cidre Biologique Brut
5 cl Elderflower Soda
Fyll ett vinglas med is.
Häll alla ingredienser över isen.
Garnera med en hyvlad gurkskiva och mynta.
Voilà!
2 delar vatten
1 del strösocker
1 del vitvinsvinäger
1 gurka, hackad eller skuren
några myntablad
Häll samtliga ingredienser i en kastrull och låt sjuda en stund.
Sila sedan av resterna och låt svalna.
149,00 kr
O.P. Anderson Petronella har en frisk smak av äpple och kummin tillsammans med toner av anis och fänkål. Den är underbar som snaps eller som här - ingrediens i innovativa cocktails!
65,00 kr
En mycket fransk cider och en effektiv törstsläckare. Nästan torr, mycket frisk med tydlig ton av mogna höstäpplen.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorer gin och Krons fläderlikör tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »Prova den här läskande drinken med Xanté och Krons fläderlikör som ger dig en uppfriskande smak av päron, fläder och citron.
Läs mer »Ett recept från Simon Difford från The Cabinet i London. Att addera rom till denna gindrink är genialt – det ger en fin rondör av sötma och vanilj. Rommen ger också en flirt till brittiska flottan.
Läs mer »Den här drinken kallas för Fläderförfriskaren av en anledning och en är oslagbar drink för våren och sommarens alla tillställningar.
Läs mer »Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer »