Pornstar Martini X

Populär martini med härlig smak av passionsfrukt! Pornstar Martini är en av världens mest googlade drinkar. Detta är Xanté´s hyllning till denna klassiker.

Pornstar Martini X
Xanté Passion Fruit & Pear

Xanté Passion Fruit & Pear

Estland

Systembolaget nr:

5926402

169,00 kr


logo

0 h 5 min

Xantés hyllning till en av världens mest googlade drinkar! Pornstar Martini X blandar du enkelt hemma med nya Xanté Passion Fruit & Pear, vodka, limejuice, sockerlag och självklart passionsfrukt. Vill du ha en tjustig skumkrona skakar du ingredienserna med äggvita, men det går lika bra att låta bli. Toppa drinken med en halv passionsfrukt och servera gärna med en liten sked.

Pornstar Martini X

Ingredienser

 • 3 cl Xanté Passion Fruit & Pear

 • 2 cl vodka

 • 2 cl limejuice

 • 2 cl sockerlag

 • 1 äggvita (frivilligt)

 • 1 färsk passionsfrukt (+ 1/2 till garnering)

Gör så här

  1. Gröp ur en hel passionsfrukt och i en shaker. Se till att få med så mycket fruktkött som möjligt.

  2. Tillsätt Xanté Passion Fruit & Pear, vodka, limejuice, sockerlag och, om du vill, äggvita för att få en skumkrona på drinken.

  3. Torrskaka alla ingredienser utan is för att skapa ett skum.

  4. Fyll shakern med is och skaka drinken kall.

  5. Sila upp i ett cocktailglas och garnera med en halv passionsfrukt.

  Vill du blanda en riktig smarrig cocktail med lägre alkoholhalt, använd endast 5 cl Xanté Passion Fruit & Pear och avstå från vodkan.

Xanté Passion Fruit & Pear

169,00 kr


Xanté Passion Fruit & Pear har en uttalad smak av gröna päron i kombination med passionsfrukt och en frisk fläkt av cognac.

De söta päronen tillsammans med syrligheten i passionsfrukten ger en helt ny och oväntad smakupplevelse där likörens inbjudande och klara orange färg förstärker helhetsupplevelsen.

Pornstar Martini

Pornstar Martini.


Var började historien om The Pornstar Martini? Denna passionsfruktssensation med det onkonventionella namnet. Tina Shine grottar ner sig i drinkens historia.

Läs mer »
Xanté Cognac & Pear

Xanté


1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer »