Somrig bål med smak av mynta och äpple.

Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök.

Midsommarbål med smak av mynta och äpple

Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök. Perfekt för stundande midsommar!

Vill du göra det enkelt för dig kan du förbereda kannan i förväg och sedan bara hälla på äppelmusten och slänga i isen precis innan gästerna kommer.

Ingredienser

  • 30 cl O.P. Anderson Petronella

  • 1 L äppelmust

  • 3 st svenska äpplen

  • 2 st citroner

  • 1 kruka mynta

Gör så här

    1. Skiva äpple och citron i tunna skivor och lägg i en kanna.

    2. Fyll på med O.P. Petronella, is, mynta och toppa upp med en god äppelmust.

O.P. Anderson Petronella, ekologiskt, 350 ml

147,00 kr


O.P. Anderson är ett kryddat brännvin med lite lägre alkoholhalt med en frisk och fyllig äppelkaraktär samt en tydlig kryddighet av kummin och toner av anis och fänkål. Smaken är fyllig, rund och frisk.

Den passar utmärkt att blanda drinkar på men även en trevlig följeslagare till många anrättningar.