10 somriga bålrecept.
Bål är tacksamt att servera till många när man själv vill ha tid att mingla med gästerna och här tipsar vi om 10 goda bålrecept.
Läs mer »Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök.
Den här supersomriga och vackra bålen är perfekt att servera som en fördrink på sommarens alla tillställningar när du ska ha många på besök. Perfekt för stundande midsommar!
Vill du göra det enkelt för dig kan du förbereda kannan i förväg och sedan bara hälla på äppelmusten och slänga i isen precis innan gästerna kommer.
30 cl O.P. Anderson Petronella
1 L äppelmust
3 st svenska äpplen
2 st citroner
1 kruka mynta
Skiva äpple och citron i tunna skivor och lägg i en kanna.
Fyll på med O.P. Petronella, is, mynta och toppa upp med en god äppelmust.
149,00 kr
O.P. Anderson är ett kryddat brännvin med lite lägre alkoholhalt med en frisk och fyllig äppelkaraktär samt en tydlig kryddighet av kummin och toner av anis och fänkål. Smaken är fyllig, rund och frisk.
Den passar utmärkt att blanda drinkar på men även en trevlig följeslagare till många anrättningar.
Bål är tacksamt att servera till många när man själv vill ha tid att mingla med gästerna och här tipsar vi om 10 goda bålrecept.
Läs mer »Den här drinken är som en blandning mellan milkshake och marguerita med inslag av mogna päron och frisk lime.
Läs mer »Den fantastiska äppelkonjaken från Normandie fungerar alldeles utmärkt tillsammans med tonic!
Läs mer »Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer »