Sparkling Christmas.

En härligt vintrig och bubblig drink som passar perfekt att inleda julfirandet med där smaker av klassiska julkryddor som nejlika och kryddpeppar blandas med friska toner av äpple och apelsin.

Sparkling Christmas
Boulard Grand Solage Pays d'Auge, 700ml

Boulard Grand Solage Pays d'Auge, 700ml

Frankrike

Systembolaget nr:

5801

355,00 kr


Sparkling Christmas.

Ingredienser

 • 2 cl Boulard Grand Solage Pays d'Auge

 • 1 cl sockerlag

 • 4 - 6 stänk apelsin bitters

 • CAMP Sparkling

 • apelsinskal eller en grankvist.

Gör så här

  1. Blanda calvados, sockerlag och apelsin bitters i ett champagneglas.

  2. Häll på bubblet.

  3. Garnera med apelsinskal som doppas i glaset alternativt en liten kvist från en gran.

Boulard Grand Solage Pays d'Auge, 700ml

355,00 kr


Boulard Grand Solage har en nyanserad doft och smak med fatkaraktär, inslag av röda äpplen, knäck, apelsin, vanilj, kanel och hasselnötter.

I Boulards Grand Solage blandas 3-5 års gamla calvadossorter och denna ”cuvée” lagras sedan ytterligare på ekfat för att smakerna ska få mogna tillsammans (längre än vad reglerna föreskriver). Hela 18 kilo äpplen går åt till en enda flaska och upp till ett 100-tal olika äppelsorter kan förekomma. Boulards Calvados dubbeldestilleras över öppen eld i sk "pot stills" av koppar, en mycket hantverksmässig och relativt långsam metod.

Camp Sparkling Brut

38,00 kr


CAMP Sparkling Brut är ett friskt och fruktigt bubbel på smart aluminiumburk. Perfekt när du bra vill ha ett glas och inte släpa på så mycket! Burken tar inte upp mycket plats och väger väldigt lite i sig. Du kan dessutom panta den på vägen hem.