Vegansk milkshake med eller utan alkohol.
Efter ungefär 150 år av mjölk och gräddglass som bas i milkshaken byts de ut mot vegetabiliska motsvarigheter i denna klassiska amerikanska diner-drink.
Läs mer »Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör.
Finland
Systembolaget nr:
80438
189,00 kr
Njut av en vegansk milkshake med smak av hallon och lakrits i sensommarsolen . Spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör. Bartender Tina Shine garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
4 dl soyamjölk
2,5 dl soyagrädde
2 dl cashewnötter - naturella
2 dl hallonsylt
2 msk majsstärkelse
1 msk rapsolja
12 cl Chambord (hallon- och björnbärslikör)
4 cl Koskenkorva Salmiakki
10 - 15 normalstora isbitar
Mixa cashewnötterna till ett pulver i en blender och lägg i 1 dl soyamjölk.
Värm resten av soyamjölken på spisen tills den tjocknar.
Häll på soyagrädde, hallonsylt, majsstärkelse och rapsoljan.
Mixa blandningen tillsammans med smeten av cashewnötter i en blender.
Ställ in i frysen i minst två timmar och rör om med tjugo minuters mellanrum.
Mixa igen med 10 - 15 normalstora isbitar och häll upp i fyra glas.
Addera 3 cl Chambord och 1 cl Koskenkorva Salmiakki i vardera glas.
Garnera med färska hallon och saltlakritsströssel.
189,00 kr
Har en väldigt tydlig smak av salmiakki lakrits - så som lakrits ska smaka! Gjord på godiset turkisk peppar.
Efter ungefär 150 år av mjölk och gräddglass som bas i milkshaken byts de ut mot vegetabiliska motsvarigheter i denna klassiska amerikanska diner-drink.
Läs mer »Tina Shine gillar att twista till saker och testar att göra vegansk milkshake på lite olika vis men med några klassiska smak-kombos som aldrig går fel - här banan-choklad.
Läs mer »Njut av en vegansk milkshake med ananas och kokos i sensommarsolen eller för att drömma dig till varmare breddgrader. Vi garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
Läs mer »En riktigt maxad milkshake av amerikansk stil som passar perfekt in på den festliga brunchen.
Läs mer »Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer »