Vegansk milkshake med hallon och lakrits.
Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör.
Njut av en vegansk milkshake med smak av hallon och lakrits i sensommarsolen . Spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör. Bartender Tina Shine garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
Ingredienser
4 dl soyamjölk
2,5 dl soyagrädde
2 dl cashewnötter - naturella
2 dl hallonsylt
2 msk majsstärkelse
1 msk rapsolja
12 cl Chambord (hallon- och björnbärslikör)
4 cl Koskenkorva Salmiakki
10 - 15 normalstora isbitar
Gör så här
Mixa cashewnötterna till ett pulver i en blender och lägg i 1 dl soyamjölk.
Värm resten av soyamjölken på spisen tills den tjocknar.
Häll på soyagrädde, hallonsylt, majsstärkelse och rapsoljan.
Mixa blandningen tillsammans med smeten av cashewnötter i en blender.
Ställ in i frysen i minst två timmar och rör om med tjugo minuters mellanrum.
Mixa igen med 10 - 15 normalstora isbitar och häll upp i fyra glas.
Addera 3 cl Chambord och 1 cl Koskenkorva Salmiakki i vardera glas.
Garnera med färska hallon och saltlakritsströssel.
Koskenkorva Salmiakki 30%
169,00 kr
Har en väldigt tydlig smak av salmiakki lakrits - så som lakrits ska smaka! Gjord på godiset turkisk peppar.
Chambord Black Raspberry
249,00 kr
En cognacsbaserad bärlikör på hallon och björnbär. Söt och smakrik med tydlig smak av hallon och vanilj, frisk eftersmak med antydan av citrus. Mycket läcker smaksättare både i dryck och mat.
Vegansk milkshake med banan och choklad.
Vegansk milkshake med kokos och ananas.
Njut av en vegansk milkshake med ananas och kokos i sensommarsolen. Jag garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
Läs mer »