Expedition Carmenère - ett klimatsmart fruktigt rött vin.
Nu lanseras Expedition Carmenère som utforskar världens populäraste regioner, ett fruktigt rött vin som presenteras i en klimatsmart PET-flaska.
Läs mer »Expedition utforskar och speglar världens mest populära vinområden.
Expedition är en serie viner som utforskar några av världens populäraste vinregioner. Vinernas karaktär återspeglar de typiska karaktärsdrag som är vanligt för respektive område.
Första ”expeditionen” gick till San Juan i Argentina, där vi hittar några av världens absolut vackraste vingårdar med den snöbeklädda bergskedjan Anderna i bakgrunden. Härifrån kommer det vita vinet Expedition Torrontés Chardonnay som säljs i 1 liters tetra.
I serien Expedition finns även ett rött vin på druvan Carmenére från det hyllade vinlandet Chile.
Vinet Expedtion Malbec har utgått ur sortimentet.
Nu lanseras Expedition Carmenère som utforskar världens populäraste regioner, ett fruktigt rött vin som presenteras i en klimatsmart PET-flaska.
Läs mer »Sesampanerad tonfisk med en sallad och till det en helt makalöst god mangodressing.
Läs mer »Den här salladen är ett utmärkt tillbehör till grillat kött då den är lite bitter och härligt syrlig mot det feta köttet.
Läs mer »Lamm blir extra gott att grilla en varm sommardag. I sällskap med en fräsch myntatzatziki, libabröd och mammas goda tomatsallad blir det här en middag att minnas.
Läs mer »Laksa är, liksom ramen, en asiatisk nudelsoppa men med kokosmjölk i buljongbasen. Se recept på snabblagad och fantastiskt god laksa med fisk här.
Läs mer »Linnéa har gjort vegetariska, snabbgrillade och riktigt goda halloumiburgare med en chimichurrimajo inspirerad av Argentina.
Läs mer »Här får lammet underbar smak av några av dess bästa vänner: Rosmarin och vitlök. Servera med bakade småtomater och en enkel sås, en så kallad pistou.
Läs mer »Gravad lax är ett måste för mig på julbordet och kombinationen lingon, dill och apelsin blir oslagbar!
Läs mer »Stekt torskrygg med en underbar sås och knaperstekt bacon - lika gott till vardag som till fest. Servera med grönsaker i säsong.
Läs mer »En cazuela kan vara både söt och salt, med kött, skaldjur eller vara vegetariskt. Här är ett recept på en cazuela med hjort som serveras med en trevlig bönsallad.
Läs mer »