Äppelpaj med brynt rosmarinknäck.
Använd hösten äpplen i en drömmig paj med knäckigt täcke. Den här pajen får dessutom en örtig ton av rosmarin.
Läs mer »Här samlas alla våra fruktbaserade recept med tillhörande dryckestips.
Använd hösten äpplen i en drömmig paj med knäckigt täcke. Den här pajen får dessutom en örtig ton av rosmarin.
Läs mer »Små enkla, lite exotiska småplock är gott att servera en varm sommardag. Här har Linnéa gjort tre läckra smårätter som passar perfekt till det smaksatta vinet Glöet Tropical Fruits Organic.
Läs mer »I Sanna Töringes bok "Olivoljeboken" finns massvis av härliga recept där olivoljan spelar stor roll. Bland annat flertalet efterrätter, som denna spännande päronkaka.
Läs mer »Caramel apples och candied apples är vanliga att se i Nordamerika under höst och vinter, exempelvis på till halloween, thanksgiving eller jul. Här är ett recept för dig som vill testa att göra det läckra äppelgodiset hemma.
Läs mer »Bjud på en smarrig äppelpizza med fetaost, pesto, äpplen och lök som smälter i munnen. Riktigt enkelt blir det med färdig pizzadeg och pesto.
Läs mer »Vår dryckesexpert Mats har här tagit fram en underbar dessert med varma äpplen och pistageglass som perfekt matchar dessertvinet Ruffino Serelle Vin Santo del Chianti DOC.
Läs mer »Inkokta päron är en klassisk dessert som passar utmärkt att servera till Linnéas cheesecake. Kakan smaksätts med päronlikör, och gott att servera till är därför Xantés päronsmakande bubbel!
Läs mer »Folk o folks dryckesexpert Mats Claësson bjuder här på ett underbart läckert recept på en dessert med päron som marinerats i vitt vin och bakat under ett täcke av mandelkräm.
Läs mer »Knäckig smulpaj där äpplena får djup smak av att marineras i Fireball. Serveras med vaniljglass och hemkokt, salt kolasås som också smaksätts med likören.
Läs mer »Sommar i en enda liten munsbit. Krispigt rostat bröd, mjuk, salt och krämig brieost, söta och varma jordgubbar tillsammans med en fräsch vattenmelonsallad. Bättre än så här blir det inte. Enkelt att tillaga och så gott att äta.
Läs mer »Sommarens godaste och kanske enklaste plockbricka att ställa fram en tidig eftermiddag i skuggan eller varför inte i väntan på middagen.
Läs mer »Linnéa har gjort dessa fräscha spett med fetaost och melon som blir jättegoda som tilltugg eller varför inte som inslag på påskbuffén?
Läs mer »En underbar mango- och räksallad som passar både som förrätt och smårätt. Serveras med fördel till ett glas högklassig riesling från Robert Weil.
Läs mer »En ljuvlig äppeltarte med fyllning av mandelmassa och knackigt toscatäcke. Servera med lättvispad grädde eller en god vaniljglass och ett glas dessertvin.
Läs mer »Här får du ett oerhört gott och enkelt recept på rabarberpaj som funkar alldeles utmärkt på egen hand eller tillsammans med vaniljglass.
Läs mer »Servera crostini med karamelliserade päron och parmaskinka på nästa tapaskväll tillsammans med ett glas bubbel. Både gott och enkelt.
Läs mer »En härligt tropisk papayasallad som funkar perfekt att servera en varm sommardag.
Läs mer »En god och spännande efterrätt baserad på citrusfrukten yuzu. Serveras med mandelflarn och saltstänkt kolasås.
Läs mer »Biscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.
Läs mer »I den här granitén samsas söta päron och rom med exotisk mango, ananas och kokos. Perfekt som festlig efterrätt och superlätt att göra.
Läs mer »Världens enklaste efterrätt som faktiskt passar lika bra att servera som drink. Blanda Don Simon Sangria och apelsinjuice, frys och servera Sangria-granitan med hallon.
Läs mer »Efterrätt i glas är både snyggt och praktiskt! Den här desserten är inspirerad av Italien och innehåller bl.a. goda italienska mandelskorpor.
Läs mer »En dessert hämtad ur boken "Husmanskost" av Pontus Frithiof och Tor Stålhandske. Samtliga päron går att äta i sin enkelhet med lättvispad grädde. Päronen går även bra att servera som inslag i egna dessertkombinationer.
Läs mer »Vackra och goda glasspinnar med tropiska frukter som du gör själv.
Läs mer »Linnéa bjuder på Escolanets, som är dadlar med mandel inlindade i bacon och som sedan ugnsbakas. Så lätt och så gott!
Läs mer »Mattias Celinder som deltar i 2019 års omgång av tv-serien "Hela Sverige bakar" har här skapat ett recept för folk o folk på toscakaka med päron.
Läs mer »Linnéa har satt ihop en fräsch och mättande sallad med päron till sensommarens luncher.
Läs mer »Linnéa har komponerat ihop en oemotståndlig dessert till vintern. Glöggkokta päron med vispad grädde och ädelost!
Läs mer »Underbart god dessert som går fort att göra och där calvados får vara med och förgylla äppelsmaken.
Läs mer »Linnéa bjuder här på recept på en riktigt härlig och somrig granité med äpple. Enkel att göra och perfekt att servera som dessert på sommarens bjudningar.
Läs mer »Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här är recept på läckra melon och getostspett!
Läs mer »Linnéa har gjort en lika fantastiskt vacker som god fruktpaj med mango och vaniljkräm. Se receptet här!
Läs mer »Den smakrika quesadillan med salt ost gifter sig väl med den fräscha salladen på vattenmelon, gurka och basilika.
Läs mer »Baka Linnéas ljuvliga och busenkla äppelkaka, ett gammalt recept som är lika fantastiskt idag som det var på gammelmormor Ragnhilds tid.
Läs mer »En magisk pannacotta med äpple och päron kokta i Calvados. Toppad med hasselnötter.
Läs mer »Linnéas recept på vinkokta äpplen och mascarponekräm som garanterat gör succé på middagen.
Läs mer »En innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
Läs mer »Salt fetaost och söt vattenmelon, vilken oslagbar kombination det är. Låt gärna salladen stå framme en liten stund innan den serveras så den inte är kylskåpskall, då smakar den ännu godare! Ett tips är att köpa en kvalitets-fetaost och inte salladsost. Fe
Läs mer »