Glasspinnar med tropisk frukt och Amarula.
Vackra och goda glasspinnar med tropiska frukter som du gör själv.
Läs mer »Vill du njuta med gott samvete så måste du bara testa den här desserten.
2 dl mandelmjölk
4 cl Amarula
6 mjuka dadlar
2 tsk kakao
1 tsk vaniljsocker
3/4 dl chiafrön
1 nypa salt
Mixa mjölken, Amarula, dadlar, kakao, vaniljsocker och salt i en mixer. Tillsätt chiafröna och blanda ihop. Mixa mjölken, Amarula, dadlar, kakao, vaniljsocker och salt i en mixer. Tillsätt chiafröna och blanda ihop.
Vänta 10 minuter så chiafröna hinner svälla lite. Häll upp i två glas och låt stå i kylen minst 1 timme.
Dekorera med saker du gillar, t ex hallon och kakao nibs (en trendig version av krispiga kakobitar). både gott och nyttigt.
209,00 kr
En gräddlikör med krämig, mycket söt smak och generösa toner av tropisk frukt, vanilj, nötter och kola. Serveras med krossad is eller kyld som avec men passar även utmärkt som ingrediens i varma och kalla drinkar.
Recept: Hanna Stolt
Vackra och goda glasspinnar med tropiska frukter som du gör själv.
Läs mer »Gör en härlig gräddkola med Amarula, pistage och havssalt.
Läs mer »Goda ingredienser som tillsammans blir en underbar fudge. Receptet är skapat av Sara Aasum Hultberg som blev Årets konditor 2014.
Läs mer »