Skär bort det gröna skalet på kålrabbin och hyvla i tunna skivor, cirka 2 mm, på mandolin. Stansa ut rundlar på minst 7 cm i diameter ur skivorna. Spara spillet till fyllningen.
Lägg rundlarna i en skål, täck med 2 tsk salt och saften från 1 lime.
Värm rapsoljan till 70 grader i en kastrull. Mixa med 2 tsk salt, koriander, det gröna på salladslöken, ingefära och ½ jalapeño till en slät olja. Låt stå i några minuter tills oljan och det gröna skiktat sig. Sila oljan för sig och den gröna massan i en bunke för sig.
Tillsätt kålrabbispillet, sojabönor, saft från 1 lime, sesamolja och honung i bunken med det gröna. Mixa till en inte helt slät färs.
Finhacka räkorna och vänd ner tillsammans med majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
Häll bort all vätska från den skivade kålrabbin. Torka skivorna helt torra med hushållspapper. Ta en skiva i taget och lägg 1 tsk fyllning i mitten. Vik upp 3 sidor och tryck ihop i mitten till en trekantig dumpling.
Skär återstående jalapeñohalva i tunna skivor. Häll lite grön olja i botten på 4 tallrikar. Lägg på dumplingar och toppa med rostad lök, jalapeño och salladslök.