Glöet Pannacotta.
Pannacotta är en krämig italiensk dessert. Här gör vi den i två lager med en härligt julig touch.
Läs mer »En läcker dessert med Glöet mousserande glögg som är enkel att göra. Dekorera med våffelkex, granatäppelkärnor och bär.
Sabayonne är en riktigt läcker dessert, här med Glöet mousserande glögg, som är enkel att göra. Vackert att dekorera med våffelkex, granatäppelkärnor, fikon och bär.
5 äggulor
1,5 dl socker
1 1/4 dl Glöet White sparkling glögg
Ställ glasen kylskåpet för kylning.
Ställ en större skål i vattenbad. Knäck i äggulorna och tillsätt sockret i skålen medan du vispar hela tiden.
Vispa smeten tills den är riktigt fluffig. Häll ner den mousserande glöggen och fortsätt att vispa tills skummet blir tjockare.
Lägg bär i de kylda glasen och häll över sabayonneskummet.
våffelkex
bär
granatäpple
färska fikon
Dekorera med våffelkex, granatäppelkärnor, fikon och bär..
Servera gärna med ett glas Glöet Sparkling White till.
105,00 kr
Doften är kryddig och fruktig med inslag av ingefära, kryddnejlika, kardemumma och kanel och citrus. Smaken är fräsch, fruktig och kryddig med en ton av rostat äpple. Serveras väl kyld.
Pannacotta är en krämig italiensk dessert. Här gör vi den i två lager med en härligt julig touch.
Läs mer »En julig cheesecake som görs på färskost och grädde smaksatt med mousserande glögg och klassiska julkryddor. Pepparkakor i botten och fin julröd topping.
Läs mer »En god cheesecake med pepparkaksbotten, smaksatt med glögg att bjuda på till adventsfirande och glöggfester. Servera tillsammans med Glöet Sparkling Glögg.
Läs mer »