Duon bakom Glöet svarar på 4 frågor om "glubbel".
Varför blanda glögg och bubbel och vad sjuttsiken äter man till? Vi har ställt fem frågor om "glubbel" till duon bakom succén Glöet: Anette och Juha-Matti Raunio.
Läs mer »Glöet var först ut i världen med att erbjuda en färdigblandad dryck som består av glögg och mousserande vin.
Vid juletid år 2015 bjöd Anette och Juha-Matti Raunio sina vänner på glögg toppat med mousserande vin. - Alla våra gäster tyckte att det var jättegott. Drinken hade både den festliga känslan som mousserande vin ger och den juliga smaken av glögg. Det blev starten för Glöet. Efter julfesten provade de att söka på Google för att se om det redan fanns en färdigblandad dryck med mousserande vin och glögg att köpa. Det visade sig att det inte fanns - varken i Finland, Sverige eller någon annanstans. Anette och Juha-Matti kontaktade Antti Rinta-Huumo, som är en av Finlands mest kända vinexperter och en flitig gäst i morgon-TV-soffan i Finland. Han var genast med på tåget och satte igång att blanda till och testa mängder av olika recept tills de fann den vinnande versionen.
Inför julen 2023 fick Glöet en ny design som verkligen matchar denna bubbliga, lyxiga juldryck. Utöver det röda originalet Glöet Sparkling Red har serien utökats med Glöet Sparkling White och Glöet Sparkling Rosé.
Varför blanda glögg och bubbel och vad sjuttsiken äter man till? Vi har ställt fem frågor om "glubbel" till duon bakom succén Glöet: Anette och Juha-Matti Raunio.
Läs mer »Men en ny, glänsande skrud intar den mousserande glöggen Glöet adventssäsongen 2023. I år lanseras även en ny produkt: Glöet Rosé Sparkling Glögg. Perfekt för dig som vill göra decembers firanden mindre murriga och mer uppiggande!
Läs mer »Den mousserande glöggen Glöet har fått en uppdaterad look och dessutom en ny familjemedlem i rosa toner.
Läs mer »Glöet är ett lyxigt, färdigblandat glubbel som finns i en vit och en röd variant. Här tipsar Linnéa om tre härligt juliga tilltugg till ditt glöggbubbel, som känns lite lyxigare än vanlig plockmat till minglet.
Läs mer »Starta julafton med ett glas mousserande glögg och ett trevligt tilltugg! I år inleder vi med dessa läckra snittar meden härlig röra av klassisk kryddost.
Läs mer »Pannacotta är en krämig italiensk dessert. Här gör vi den i två lager med en härligt julig touch.
Läs mer »En läcker dessert med Glöet mousserande glögg som är enkel att göra. Dekorera med våffelkex, granatäppelkärnor och bär.
Läs mer »Julen är det sötas högtid och här har Linnéa tagit fram en enkel men väldigt god dessert med julens kryddor kanel och apelsin. Servera med ett sött och juligt bubbel med glöggsmak från Glöet.
Läs mer »Trifle är populär dessert i det brittiska köket och består av flera lager med krämiga fyllningar, kaksmulor och bär. Toppa med pepparkakor, polkastänger och bär.
Läs mer »En god cheesecake med pepparkaksbotten, smaksatt med glögg att bjuda på till adventsfirande och glöggfester. Servera tillsammans med Glöet Sparkling Glögg.
Läs mer »En julig cheesecake som görs på färskost och grädde smaksatt med mousserande glögg och klassiska julkryddor. Pepparkakor i botten och fin julröd topping.
Läs mer »