Mandelkaka med brynt smör och O.P. Anderson Petronella Hallon.
O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind har satt ihop den här fantastiska efterrätten. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.
Läs mer »O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Grillade skaldjur är en väldigt bra kombination med just O.P. Anderson Dill tillsammans med en skjuts av citrus.
4 kg havskräftor, råa
salt
150 gram smör, rumstemperatur
2 st citroner
1 knippe gräslök
1 knippe dill
1 vitlöksklyfta
0,5 dl O.P. Anderson Dill
Blanda rumsvarmt smör med hackade örter, vitlök, citronzest och saft samt O.P. Anderson Dill.
Mixa helt slät.
Dela kräftorna på mitten på längden, nästan rakt igenom, och "vik" ut kräftorna som en fjäril. Ta bort magen och tarmen.
Krydda köttet lätt med salt och lägg på citrussmöret. Lägg kräftorna på en varm grill med skalet neråt.
Grilla ca 10 minuter.
Servera direkt!
230,00 kr
O.P. Anderson Dill Aquavit har en frisk och fyllig kryddighet från dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.
Recept: Klara Lind
O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind har satt ihop den här fantastiska efterrätten. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.
Läs mer »Nu säger vi hej till O.P. Anderson Gastrogarde. Men vad är det egentligen och vilka är kockarna? Jonas Ericsson berättar allt du behöver veta, och lite till.
Läs mer »Klara Lind är säkert ett namn som klingar bekant för många. Men hon har så mycket mer på sitt CV än "bara" kock - till exempel är hon en del av O.P. Andersons Gastrogarde.
Läs mer »Nu lanseras en somrig nyhet från O.P. Anderson. Petronella Hallon bjuder på en en mjuk och bärig karaktär av hallon samt en lätt kryddighet. Matcha den gärna till mat eller använd som bas i somriga drinkar.
Läs mer »