Frittata med löjrom till midsommar.
Laga en härlig frittata med löjrom och smetana till midsommarbuffén! Du kan även servera lite rökt lax till om du känner för det.
Läs mer »Servera matjessillen som små fina munsbitar där du får allt i ett. Färskpotatis, gräddfil, sill och gräslök. Lägg upp på fina gamla silverskedar. Perfekt till snapsen!
Matjessill och färskpotatis till midsommar är ett måste för många. Servera matjessillen och potatisen som små fina munsbitar där du får allt i ett. Färskpotatis, gräddfil, sill och gräslök. Lägg upp på fina gamla silverskedar. Perfekt till snapsen!
8 små färskpotatisar
1 dl gräddfil
matjessill
färsk gräslök
Koka potatisarna helt mjuka i lättsaltat vatten.
Skär sillen i lite mindre bitar.
Lägg ut 8 skedar på ett fat. Placera en liten potatis i varje sked.
Klicka över gräddfil på varje potatis. Lägg sedan på en eller ett par mindre sillbitar och finhackad, färsk gräslök. Servera direkt.
149,00 kr
Petronella har fått sitt namn efter O.P. Andersons hustru. Det är ett brännvin kryddat med de klassiska akvavitkryddorna kummin, anis och fänkål och med en frisk och fyllig äppelkaraktär. Petronella är ekologisk och lite svagare än vanlig akvavit, innehåller endast 30% alkohol.
299,00 kr
Varför inte pryda midsommardukningen med varsin mindre flaska O.P. Petronella vid varje kuvert? Perfekt match till matjessill och färskpotatis.
Recept: Linnéa Seidel
Laga en härlig frittata med löjrom och smetana till midsommarbuffén! Du kan även servera lite rökt lax till om du känner för det.
Läs mer »Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Läs mer »Linnéa gillar att servera kallskuret på en buffé. Då behöver man inte oroa sig ifall man inte kan äta direkt när det är tänkt. Köttet blir makalöst gott om det får ligga i den här goda marinaden över natten.
Läs mer »Att duka upp små söta portionsglas med soppa är riktigt fint på midsommarbuffén.
Läs mer »Linnéas efterrätt är en oslagbar kombination! Frisk, söt, krämig och krispig på samma gång.
Läs mer »