Kall örtsås.
När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Här kan du välja vad du gillar bäst. Både lamm och fläskkött blir otroligt goda efter att ha marinerats med denna marinad. Använder du trägrillspett-kom ihåg att lägga dom i blöt innan så inte grillspetten börjar brinna på grillen!
700 g fläskkarré eller lammfilé
1/2 dl olja
1 msk vitlökspulver
1 msk rosmarin
1 msk oregano
salt och peppar
Skär köttet i mindre bitar. Blanda olja och kryddor i en bunke och lägg i köttet. Låt marinera, gärna över natten.
Trä upp på grillspett och grilla tills köttet är klart och har fått en fin färg. Eller kör i ugnen på 200°C i cirka 20 minuter.
155,00 kr
171,00 kr
En Syrah med fruktig smak och mogna tanniner med bra balans och smakintensitet. God till medelkraftiga och lite kraftigare kötträtter och blir perfekt till grillspetten.
Recept: Linnéa Seidel
När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs mer »Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »Det här är ett utmärkt vegetariskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs mer »Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »