Ostron med O.P. Anderson Dill.
Kan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
O.P. Anderson Dill med sin smak av dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål är en perfekt kombination med till ostron. Fantastiskt gott i all sin enkelhet.
Ostron med O.P. Anderson Dill
Ingredienser
12 st ostron
O.P. Anderson Dill Aquavit
Gör så här
Öppna ostronen och skär loss muskeln i botten.
Rensa bort eventuella bitar från skalet. Lägg dem på ett serveringsfat.
Toppa med O.P. Anderson Dill, ta så mycket som du själv önskar.
Servera direkt.
O.P. Anderson Dill
229,00 kr
Till denna kräftskagen passar O.P. Anderson Dill Aquavit perfekt. Den har en frisk och fyllig kryddighet från dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.
Recept: Klara Lind
Gastrogardets Klara Lind - kreatören med en faiblesse för techno och akvavit.
Klara Lind är säkert ett namn som klingar bekant för många. Men hon har så mycket mer på sitt CV än "bara" kock - till exempel är hon en del av O.P. Andersons Gastrogarde.
Läs mer »Vi välkomnar O.P. Andersons Gastrogarde.
Nu säger vi hej till O.P. Anderson Gastrogarde. Men vad är det egentligen och vilka är kockarna? Jonas Ericsson berättar allt du behöver veta, och lite till.
Läs mer »Grillade havskräftor med smak av citrus och O.P. Anderson Dill.
O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Läs mer »