Vietnamesiska vårrullar.
Vietnamesiska vårrullar går att göra på oändligt många sätt. Här ger vi dig ett klassiskt recept med räkor, avokado, glasnudlar och andra grönsaker.
Läs mer »En härligt tropisk papayasallad som funkar perfekt att servera en varm sommardag.
1 morot
500 g grön papaya
3 vitlöksklyftor
2 röda chillis
2 msk palmsocker eller honung
2 msk fisksås
färsk koriander
2 lime
4 msk jordnötter
Skala morot och papayan. Krossa vitlök och chili i mortel tills de är finfördelade.
Mortla lätt, tillsätt sedan papaya och mortla lätt igen.
Tillsätt sedan pressad lime, koriander, fisksås och palmsocker och blanda med en stor sked.
Smaka av och tillsätt mer chili, palmsocker eller fisksås om det behövs.
Lägg upp sallad på tallrik och strö över krossade jordnötter.
135,00 kr
YOKO Riesling har en intensiv doft med inslag av apelsinblom, lime, honungsmelon, tropisk frukt, och ett stråk av kryddor. Smaken är fruktig med en liten fruktsötma som balanseras på bästa sätt med den friska syran. Vinet har en bra smaklängd och det finns toner av både melon, lime, mineral och en fläkt av blommor.
269,00 kr
Ett mycket välgjort vin från en av Rheingaus högst klassade producenter. Vinets sötma balanseras på bästa sätt genom en frisk och knivskarp syra.
Vietnamesiska vårrullar går att göra på oändligt många sätt. Här ger vi dig ett klassiskt recept med räkor, avokado, glasnudlar och andra grönsaker.
Läs mer »YOKO är en vinserie framtagen för att matcha smakerna i det asiatiska köket. Först ut är en tysk riesling och en sake från Japan.
Läs mer »Servera crostini med karamelliserade päron och parmaskinka på nästa tapaskväll tillsammans med ett glas bubbel. Både gott och enkelt.
Läs mer »Härliga smaker möts i den här kycklinggrytan. Servera med nykokt ris och toppa med cashewnötter för extra crunch.
Läs mer »