Koka upp saltat vatten i en kastrull. Det behöver inte vara jättemycket salt.
I en stekpanna, låt en klick smör smälta ner. Det ska inte brynas utan behålla sin gula färg. Om det börjar bubbla för snabbt kan du ha i lite vatten.
Häll över ordentligt med grädde. Låt koka upp.
Finriv mycket parmesan.
Koka tortellinin så att den är nästintill färdig. Kom ihåg att den ska gå färdigt i grädden sedan så koka
den inte för länge.
Lyft över pastan i grädden, och låt pastan gå klart i såsen. Såsen ska tjockna, men du måste hitta en bra balans för parmesanen kommer att hjälpa till med det också.
Stäng av värmen och rör ner parmesan.
Slunga runt så att såsen blir krämig och fin. Kanske behövs det lite mer pastavatten eller parmesan. Men det kan räcka med ytterst lite vatten för att få en bra balans.
Servera med mer parmesan och nymalen svartpeppar. Här får du gärna använda en microplane för att riva parmesanen på toppen, jag tycker att det blir godast faktiskt.
Ät direkt!