Tuna Melt.
Du har väl inte missat den saftiga tonfiskmackan Tuna Melt? Här får du ett riktigt gott och enkelt recept som passar lika bra på picknicken eller som snabb lunch.
Tuna Melt
Ingredienser
8 skivor levainbröd
150 g riven cheddarost
1 burk tonfisk i vatten
1/2 mild chili, finhackad
1/2 dl majonnäs
2 finhackade avokados
salt och peppar
olivolja
Gör så här
Fördela ost och övriga ingredienser mellan 2 skivor levainbröd.
Stek bröden i rikligt med olivolja på medelhög värme tills osten smält och brödet fått fin färg.
Vintips till Tuna Melt:
CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d'Oc
89,00 kr
CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d'Oc har en fräsch och fruktig doft med inslag av hallon, röda vinbär, citrus och örter. Smaken är fruktig med toner av hallon, röda vinbär, citrus och örter.
Recept: Linnéa Seidel
Stora roséguiden.
Rosévin blir alltmer populärt och inte bara något vi dricker under sommarmånaderna. Här får du en guide kring hur du väljer rosévin utefter mat, tillfälle och sammanhang.
Läs mer »Somrig rosényhet från södra Frankrike.
CHILL OUT Cuvée Rosé Pays d’Oc är ett rosévin i 1-litersflaska, som för tankarna till svenska sommarkvällar men också till ljummen medelhavsbris och doft av lavendel. Rosévinet finns nu i Systembolagets beställningssortiment.
Läs mer »Tilltugg med jordgubbar, fetaost och oregano.
Sommaren är fylld av fester och härliga tillställningar och då kan det vara härligt att servera ett par olika tilltugg. Dessa ljuvliga minispett med jordgubbar, fetaost och oregano är både enkla och uppskattas av stora som små.
Läs mer »