Hel kyckling i ugn med citron och honung.
Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Jag älskar att komponera olika, lite matiga sallader. Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht! Jag brukar använda förkokta rödbetor (finns vakuumförpackade i mataffären). Då går det snabbt och är väldigt smidigt!
1 påse bladsallad
ca 100 g groddar
1/2 kg vattenmelon
250 g kokta rödbetor
150 g fetaost
granatäpplekärnor
färska jordgubbar
ätbara blommor att dekorera med
Lägg ut salladen på ett stort fat. Blanda i groddar. Skala melonen och skär den i små bitar, blanda i salladen.
Skär rödbetorna i små bitar och fördela över salladen. Smula över fetaosten. Strö granatäpplekärnor över.
Klyfta jordgubbarna och placera ut dom tillsammans med de ätbara blommorna över salladen.
229,00 kr
En elegant och fruktig rosé med fina toner av röda frukter, färska örter, apelsin, blommor och våt sten. Förpackat i en läcker flaska! Passar både på egen hand och till fräscha maträtter.
Recept: Linnéa Seidel
Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »Det här är ett utmärkt vegetariskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs mer »När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
Läs mer »Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer »