Vintrig pasta med biff, svamp och rotfrukter.
Under hela vintern har jag varit lite smått besatt av palsternacka! Det är så otroligt gott. I allt från mos, till pyttipanna eller som här, i en härlig pastarätt. De lite jordiga tonerna från palsternacka, gulbeta och svamp, tillsammans med sältan från tamarisoja och sist den lena grädden gör sig perfekt ihop! En perfekt och enkel middag att servera en kylig vår/vinterkväll med andra ord.

Värmande pasta med biff, svamp och rotfrukter
Till den här pastan med biff passar det här fylliga vinet på Shiraz och Cabernet Sauvignon. Smaken medelfyllig med angenäma toner av mörka frukter, blå plommon, kryddor, vanilj och charkuterier. Både ekologiskt och Fairtrade-märkt!

Om Linnéa
Linnéas kärlek till bakning och matlagning har gjort Linnéas Skafferi till en av Sveriges mest älskade bloggar. Linnéa bor i den idylliska lilla byn Jugansbo i Sala, tillsammans med sin sambo och deras två söner och en hund. Här handlar Linnéa närodlade och ekologiska råvaror hos granngårdarna.
Det ekologiska och lagade från grunden har en viktig plats i Linnéas kök. Hennes bok ”Gott att ge bort” är fylld av goda och ätbara presenter gjorda med kärlek.