CHILL OUT Zinfandel Organic - ekologiskt vin från Apulien.
CHILL OUT är varumärket som erbjuder smakrika och populära viner från världens alla hörn. I augusti lanseras ett för många efterlängtat vin gjort på den populära druvan zinfandel.
Läs mer »CHILL OUT är en uppskattad och modern vinserie som erbjuder en stor variation av kvalitetsviner från noggrant utvalda vingårdar runt om i världen.
Sedan starten 2002 har CHILL OUT varit framstående i sitt hållbarhetsarbete och satsat på innovationer med minsta möjliga klimatavtryck.
CHILL OUT är varumärket som erbjuder smakrika och populära viner från världens alla hörn. I augusti lanseras ett för många efterlängtat vin gjort på den populära druvan zinfandel.
Läs mer »De flesta vindrickare har nog smakat eller åtminstone sett CHILL OUT:s boxar på Systembolagets hyllor. Men hur blev detta avslappnade varumärke så populärt i Sverige? Vi har pratat med varumärkesägaren Anna Bastin Löwgren som reder ut.
Läs mer »Matinspiratören Jessica Frej lagade flitigt med mat under pandemin tillsammans med sina följare på Instagram. Nu är hon aktuell med en cookalong med sicilianska influenser i form av en sparrispasta som matchar perfekt till CHILL OUT-vinet ”cat zib”.
Läs mer »CHILL OUT har funnits i Sverige i över 20 år - år under vilka det har hänt mycket på den svenska vinmarknaden. Nu får deras vinflaskor av återvunnen plast ny design som mer än någonsin talar till hantverk och ursprung.
Läs mer »Prova att krydda fläskfilén med en rub gjord på julkryddor. Får du tag på vildsvinsfilé skulle jag rekommendera det. Det känns lite extra lyxigt så här till jul!
Läs mer »Linnéa har tillagat en riktig helgklassiker. Här bjuds det på flankstek i ugn, rostade rotfrukter och en härlig rödvinssås. Avnjuts allra bäst med ett glas rött.
Läs mer »Anka är underskattat! Här har Linnéa lagat en underbar rätt som kan bli en ny favorit där hemma. Linda filéerna med bacon och servera med en krämig puré och krispig grönkål. Servera med ett glas Shiraz.
Läs mer »Denna klassiska gryträtt står sig från år till år. Med sin lätt rökta karaktär från sidfläsket passar det bra att servera tillsammans med ett vin som har samma lite rökiga känsla som Boeuf Bourguignonen.
Läs mer »Sunday gravy är en italiensk rätt som serveras på söndagskvällen i italiensk-amerikanska hem eller i Italien som Sugo della Domenica, och består av en djup tomatsås som fått koka i flera timmar med olika typer av kött i ett och samma långkok.
Läs mer »En vegetarisk lasagne behöver absolut inte vara tråkig! Här är en otroligt smakrik variant med taleggio och svamp bland annat.
Läs mer »Linnéa bjuder på en härligt krämig pasta med tärnad aubergine, karamelliserad lök och entrecôte som passar riktigt bra till ett mulligt rött vin.
Läs mer »De här italienska hamburgarna ger middagen en både italiensk och amerikansk kombination av smaker, precis som vinet CHILL OUT Zinfandel Organic.
Läs mer »Är du sugen på att testa en lite annorlunda laxrätt på midsommar? Här serveras grillade laxkotletter som matchas med mango och chilli. Avnjuts med ett glas rosévin.
Läs mer »En enkel grilltallrik med sommarens bästa smaker. Linnéa älskar att marinera grönsakerna innan hon grillar dem. Då får de fin smak från marinaden och sen en extra dimension från grillningen.
Läs mer »Quesadilla på runt tunnbröd? Ja men visst! Det blir supergott. Hittar du inte runt tunnbröd går det såklart bra med vanligt rektangulärt också.
Läs mer »Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Läs mer »Middag på 30 minuter! Här har Linnéa skapat en jättegod laxpasta med en krämig sås. Passar utmärkt tillsammans med ett glas kylt rosévin.
Läs mer »I grilltider är det perfekt att slänga en hel lammfilé på grillen. Servera med en somrig sallad och en god dressing - mer behövs liksom inte. Eller jo - möjligtvis ett gott vin också!
Läs mer »Knaperstekt kycklingsteak serveras här med en underbart god apelsinsås, ugnsrostad potatis och butternutpumpa. Riktig vardagslyx!
Läs mer »Ett somrigt recept på grillad lax som paras ihop med en sallad baserad på jordgubbar, melon, fetaost och oliver. Passar utmärkt ihop med ett glas rosévin.
Läs mer »Lagom till kräftpremiären bjuder Linnéa här på ett underbart recept på kantarellpaj i portionsformar med lagrad ost och brie!
Läs mer »Låt revbensspjällen få en julig smak av ingefära, kryddpeppar, kanel och senapspulver.
Läs mer »Linnéa bjuder på comfort food i form av av heltstekt kotlettrad med potatisgratäng. Servera gärna med ett glas cabernet sauvignon från Sydafrika. Så gott!
Läs mer »Dippsåser och röror är bland det bästa som finnt tycker vi! Här är en läcker och lättlagad dipp med aubergine och smak av miso.
Läs mer »Tilltugg ska både vara goda och enkla att göra (så att man kan göra många olika). Här är ett praktexempel på trevligt tilltugg: Lufttorkad skinka med hasselnötter.
Läs mer »Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?
Läs mer »Den här italienska dippsåsen har en lång historia och ska traditionellt ätas på samma sätt som en fondue.
Läs mer »Råddjurssadel med potatisgratäng serverad i portionsformar är en festlig rätt som passar till nyår. I receptet hittar du tips på matchande viner i olika prisklasser.
Läs mer »Linnéa tipsar om en favorit som är enkel att variera. Somrig sallad med jordgubbar och vit quinoa - god som den är eller som tillbehör till grillat.
Läs mer »Under hela vintern har jag varit lite smått besatt av palsternacka! Det är så otroligt gott. I allt från mos, till pyttipanna eller som här, i en härlig pastarätt.
Läs mer »Ibland ska man inte krångla till det. Och då kan man laga pasta med lammfärs och getost. Lätt som en plätt men med så mycket smak!
Läs mer »En stekt köttbit är aldrig fel, men rätt tillbehör lyfter rätten till nya nivåer! Här lagar Linnéa en entrecôte med rotfrukter och vispat kryddsmör.
Läs mer »Recept på Linnéas härligt höstiga gryta som verkligen värmer i höstmörkret.
Läs mer »Ägghalvor med goda fyllningar är ett måste på julbordet. Här har Linnéa gjort tre varianter på lite roligare toppings än majonnäs och räkor..
Läs mer »En fin viltstek passar bra till nyår. Kom ihåg att ta tillvara på allt det goda från både stekpanna och sky - det gör grunden till världens godaste sås.
Läs mer »Lax och citron är två smaker som verkligen gifter sig! I det här receptet blandar vi även i andra citrussmaker, och serverar med vitlöksdoftande blomkål och en god grönkålssallad. Till detta rekommenderar vi en frisk chardonnay.
Läs mer »Linnea förklarar hur enkelt det är att grilla hel fisk. Till detta serveras en ny favorit: krossad potatis! Som tillbehör blir det en dressing med smak av kapris.
Läs mer »Fish taco har blivit en nästan lika populär rätt som klassikern med köttfärs. Här är ett recept med torsk och en slät avokadokräm - men du kan självklart välja vilka tillbehör du vill!
Läs mer »Superenkel och fräsch cocktail - rosévin som mixas med frysta jordgubbar, lime och sockerlag.
Läs mer »Gravad lax med hovmästarsås passar precis lika bra till jul, påsk och midsommar. Eller när som helst bara för att det är så gott!
Läs mer »Linnéa visar hur du lyckas med en krämig risotto som serveras till en stekt färsk rödtunga med egen aioli.
Läs mer »En lättlagad pasta där jag tillagat pastasåsen av färska tomater, direkt i ugnen. Kanske skräms du av att det är 5 hela vitlökar i receptet? Men ingen fara, när vitlöken bakas hel i ugnen bli smaken mild och nästan söt. Inte alls skarp.
Läs mer »Krispig sparris, färsk lök, lite vitlök och persilja, samt de snälla laktristonerna från dragon syr ihop allt till en pasta som passar perfekt till ett glas ”cat zib” i vårsolen!
Läs mer »En ljummen chèvresallad med ugnsrostade grönsaker som så klart också består av chèvrens bästa kompis- valnötter. En helt underbar sommarsallad!
Läs mer »Linnéa ger oss ett fantastiskt somrigt och härligt recept på grillade räkor serverade med smörfrästa morötter och ramslökspesto.
Läs mer »Du har väl inte missat den saftiga tonfiskmackan Tuna Melt? Här får du ett riktigt gott och enkelt recept som passar lika bra på picknicken eller som snabb lunch.
Läs mer »En variant av den franska rätten coq au vin, fast här tillagas allt i en och samma stekpanna eller gryta.
Läs mer »Den smakrika quesadillan med salt ost gifter sig väl med den fräscha salladen på vattenmelon, gurka och basilika.
Läs mer »En smakrik rätt med härliga färger och som ger en långvarig mättnad tack vare de rostade rotfrukterna. Lax i ugn med pesto är både en ljuvlig smakkombination och bidrar med nyttiga fetter.
Läs mer »Linnéa gör en klassiker från det franska köket men med sin egen lilla twist.
Läs mer »Linnéa bjuder på en härlig gryta med jordnära smaker och färger som passar nu när hösten är här på riktigt.
Läs mer »Caesarsallad blir mer picknickvänlig i en wrap. Dela dem gärna på mitten och servera tillsammans med melon, jordgubbar, nektariner och rosé på praktisk box.
Läs mer »I Linnéas älggryta trängs olika rotfrukter, fina bitar av älg och lingon. Grytan toppas med frasig, smörstekt svartkål.
Läs mer »Linnéas krämiga grönkålspaj innehåller prästost och grädde. Ett grönt alternativ till julen, men som är lika god året runt.
Läs mer »Makalöst god skaldjurspasta med blåmusslor och räkor. Servera i skålar och toppa med finhackad persilja och riven parmesan.
Läs mer »Linnéa har gjort en lättlagad pasta med en ädelostsås full av härliga smaker från soltorkade tomater och svamp.
Läs mer »Grillade grönsaker blir både vackert och fantastiskt gott! Det finns massor av olika grönsaker som passar att lägga på grillen, antingen som tillbehör eller som en helvegansk måltid.
Läs mer »Krämig pasta med sås gjord på strimlat viltkött, grädde, vin och en massa andra godsaker. Snabbt, enkelt och makalöst gott! Servera med ett glas Ripasso.
Läs mer »Härlig kycklinggryta gjord med färskost, pesto på soltorkade tomater och parmesan som är enkel att laga. Perfekt till ett glas cabernet sauvignon från Australien.
Läs mer »Dragonkycklig, en omtyckt klassiker som serveras med ris eller kokt potatis. I det här receptet rör vi ner en skvätt vitt vin i såsen och tipsar om chardonnay till.
Läs mer »Gubbröran har en given plats på julbordet och här serveras den färdig att äta på en skiva kavring, dekorerad med färsk dill. Perfekt att servera med ett glas gott vitt vin!
Läs mer »Varför inte använda grillen till jul? Ge laxen en rökt smak genom att lägga enriskvistar eller rökspån på glöden. Servera med en romsås.
Läs mer »Det här är en paj som inte bakas i pajform utan där man enkelt kavlar ut pajdegen, lägger på fyllningen, viker upp kanterna och sedan gräddar som den är. Den här gången valde jag att fylla den med rostade grönsaker och fetaost.
Läs mer »En sallad på bland annat sötpotatis, zucchini, rödbetor och nektariner. Toppa med knapriga pistagenötter och en dressing av dadlar, basilika och vitlök.
Läs mer »Många av oss befinner sig i årets fattigaste period nu i januari. Men även om ekonomin inte är på topp, så går det att äta gott!
Läs mer »Recept på vegetariska biffar som alternativ till falafel. Perfekt picknickmat!
Läs mer »En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
Läs mer »