Skanstulls egen food court Teatern utökar med kocktrio.

På Teatern i Skanstull i Stockholm har det hänt grejer. Tre nya kockar har fått ansluta sig till laget och kompletterar det redan breda utbudet.

Restaurang Teatern vid Skanstull

Malin Söderström och kockduon Oskar Larsson och Eloi Berthelin har nu installerat sig på restaurangytan Teatern vid Skanstull. Det betyder att framtidens matgäster kommer att kunna ta del av ett matutbud med allt från fisk- och skaldjursrätter till pizza på luftig deg och toppråvaror..

– Vi är väldigt glada över att Malin, Oskar och Eloi nu är en del av Teatern. De är perfekta för platsen och kompletterar Teaterns utbud. Det fanns tidigare en stark efterfrågan på bra mat i området kring Skanstull och det märks att både stockholmare och tillfälliga gäster nu har hittat hit. Teatern har sedan starten varit en stor framgång för alla inblandade. Exempelvis har Ringen centrum fått fler än 250 000 nya besökare under första halvåret 2016, säger Per Helgesson, Marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Malin Söderström

Malin Söderströms nya kök heter The Fishery och där bjuder menyn på fisk och skaldjur. Innan har Malin bland annat vunnit titeln Årets krögare 2014, varit medlem i kocklandslaget och jobbat på flera välrenommerade restauranger. I det andra köket finns Oskar Larsson och Eloi Berthelin under namnet Galinas Pizza. Här kommer det serveras deras egen version av den napolitanska pizzan. Kockdoun har bakgrund på restauranger som Frantzén, Volt, 19 Glas och Niklas.

Drostdy-Hof Chenin Blanc, 3000ml, box

230,00 kr


Till fisk och skaldjur rekommenderas chenin blanc från Drostdy-Hof. 

Vinet har frisk, mineralisk och tropisk doft av grapefrukt, lime och persika. En lätt till medelfyllig smak med tydliga nyanser av tropisk frukt, lime mineraler samt en nyanserad grapefruktsbeska i eftersmaken.