Snapsvisor till påsk - sånghäfte.

Visst finns det många trevliga snapvisor även till påskmiddan! Här hittar du ett vishäfte med passande trudilutter till påskmaten och en nubbe.

Snapsvisehäfte med påskvisor

Ladda ner häfte med snapsvisor till påsk

Påsksång

Melodi: I sommarens soliga dagar

Ett ägg och en tupp och en höna en kyckling i gräset det gröna Och barnen i solen den sköna gör påsken gul och kul Kuckeliku! Ett påskaris, en tulipan en liten tupp av marsipan En eld, en smäll, ett fyrverkeri ett vackert ägg med godis i. En häxa, en katt och en höna gör påsken gul och kul

Kuckeliku!

Påskkycklingar

Vårfnatt

Melodi: Blåsippan ute i backarna står

Blåsippan ute i backarna står. Niger och säger: Ja, ta nu en tår! Därför vi dricker ur glasen så glatt. Påsken blir glad, alla får vår-fnatt.

Bård med påskägg

Starka snapsar i påsk

Melodi: Blommig falukorv

Vi vill ha starka snapsar nu i påsk – mamma. Nåt annat vill vi inte ha. Vi älskar Svart Vinbärs och Läckö och en Herrgård. och vodkan den med lingonsmak.

Bäsk – gör oss så sälla. Pors – gör oss så snälla. Nyköping är härligt läbbigt..

Vi vill ha starka snapsar nu i påsk – mamma. Nåt annat vill vi inte ha. Badabidibabba. Nåt annat vill vi inte ha. Badabidibabba. Nåt annat vill vi i-inte haaaaaaa!!!

Påskkycklingar

Hej alla häxor

Melodi: Hej tomtegubbar

Hej alla häxor, ta fram kvasten vi ska till Blåkulla fara. Hej alla häxor, ta fram kvasten vi ska till Blåkulla fara. En liten tid, vi flyger kring Med mycket möda och mycket sving. Hej alla häxor ta fram kvasten, vi ska till Blåkulla fara.

Glad påsk!

Bård med påskägg