Punch lanserar barskåp - 5 tips att fylla det med.

Punch är ett nystartat svenskt inredningsföretag som vill återinföra det klassiska barskåpet i folks vardagsrum i en modern och tidlös design. Vi har produkterna du gärna har i skåpet.

Punch lanserar barskåp

Har du alltid längtat efter det där perfekt barskåpet – sluta leta! Punch har nu lanserat det perfekta barskåpet som är både smart och snyggt, kan det bli bättre? Att fylla upp det kan vara desto svårare. Här är 5 flaskor som både är goda och ser snygga ut.

Med kvalitativa material och designdetaljer är barskåpet lika snyggt som praktiskt. Kunden kan välja mellan klassisk ekfanér eller lackat i färger som mustigt röd, lejongul och barrskogsgrön. Skåpet är designad med justerbara hyllor och ett större utrymme för faskor och höga glas. När luckan är nedfälld fungerar den som en bardisk och avställningsyta. En spegelglas vägg, varm belysning och en glashylla adderar till den lyxiga hemma-disco känslan. Allt som allt blir skåpet en varm och stilren designdetalj i ditt hem.

- Idéen föddes när jag själv var på jakt efter ett barskåp som skulle fungera som förvaring, drinkförberedelse och socialt häng. Barskåp känns dessutom som en mycket underskattad inredningsdetalj som för många har omodern förknippning. Ett barskåp behöver nödvändigtvis inte vara fyllt med alkoholhaltiga drycker utan det är själva tillfället som skapar en festlig, social och välkomnande känsla till ett hem, kommenterar en av Punchs grundare Henrik Kanekrans.

Punch barskåp går att beställa efter personlig utformning och touch genom att själv välja färg, beslag och bredd på skåpet. Skåpen produceras i certiferat trä efter beställning i Europa och fnns att köpa på punchinterior.com från och med april. Barskåpet kostar mellan 33 000 kr – 38 000 kr beroende på modell och tillval. Monteringen är enkel och leveranstiden är 7 – 8 veckor

5 tips på dryck att fylla upp barskåpet med:

Carlow Counting Days Irish Whiskey

291,00 kr


En len och fruktig whiskey som har lagrats i tre år på ekfat som tidigare används till Bourbon. Till denna blend har man adderat whiskey från Carlow som lagrats i fyra år. På så vis har man skapat en len whiskey i en naturligt fruktig stil med inslag av vanilj och kola, från Bourbonfaten.

Hernö Old Tom Gin

357,00 kr


Hernö Old Tom Gin har en fyllig doft med kryddighet från skog. Följt av friska, oljiga enbär och blommighet. Mjuk textur med en lätt sötma och örtiga toner. Eftersmak av unga och krispiga enbär som följs av blommande tall. Söt blommighet tillsammans med kryddighet från skog och enbär som dröjer sig kvar.

Botran Añejo 18 Years Old

559,00 kr


Kryddig, nyanserad smak med tydlig fatkaraktär, inslag av dadlar, muscovadosocker, kakao, hasselnötter, kanel och vanilj. Serveras rumstempererad som avec.

Boulard Grand Solage O.P. Anderson Aquavit Cask Finish

561,00 kr


Boulard Grand Solage O.P. Anderson Aquavit Cask Finish är varmt bärnstensfärgad med en fyllig äppelsmak. Lagringen på akvavitfaten ger kryddiga toner av kummin, anis och lakrits i både doft och smak. Den långa och runda eftersmaken har inslag av karamell, lakrits, och vanilj.

Braastad XO

421,00 kr


Denna cognac har lagrats upp till 25 år och har en snittålder på strax under 20 år.

Det är en balanserad och smakrik cognac med fatkaraktär, inslag av aprikos, örter, mörk choklad, nötter och vanilj. Serveras rumstempererad som avec.