O.P. Andersons grosshandlarlunch.
Vi bjuder på ett underhållande matlagningsprogram där komikern Nisse Hallberg och kocken Marion Ringberg lagar en modern grosshandlarlunch.
För att fira O.P. Andersons 130-årsjubileum bjuder vi på ett underhållande matlagningsprogram där komikern Nisse Hallberg och kocken Marion Ringberg lagar en modern grosshandlarlunch. Under programmet träffar vi mathistorikern Richard Tellström och vår egen Master Blender Jonas Odland och firar O.P. Andersons 130-årsjubileum!
Vill du själv laga grosshandlarlunchen?
Förberedelser inför tillagning:
Inköpslista med allt du behöver för att laga grosshandlarlunchen (.pdf) >>
Lista med förberedelser och tips för att göra det så smidigt som möjligt (.pdf) >>
Se matlagningsprogrammet här >>
Helbakad kyckling med potatisgalette.
Helbakad kyckling och potatisgalette som serveras med en smörsås med sardeller och kapris samt en sallad med confiterad citrondressing.
Läs mer »