Teamsbakgrund med jultema till ditt digitala glöggmingel.

Bjud in till digitalt glöggmingel och piffa bakgrunden för extra julkänsla. Här kan du ladda ner en Teamsbakgrund där granen redan är klädd och glöggen framdukad. 

Teamsbakgrund med julkänsla

Bjud in till digitalt glöggmingel och piffa bakgrunden för extra julkänsla. Här kan du ladda ner en Teamsbakgrund där granen redan är klädd och glöggen framdukad. Den spegelvända bilden du ser här nedanför blir rättvänd när den laddas upp som bakgrund.

Bild för nedladdning:

För att ladda ner bilden, högerklicka på den och välj "Spara som" eller "Save as" och spara ner den till din dator. Sen kan du ladda upp den som bakgrundsbild i Teams.

Inte säker på hur man byter bakgrundsbild? 

Ingen fara - här finns instruktioner som hjälper dig ladda upp och byta bakgrundsbild i Teams.

Sparkling glögg till glöggminglet:

Glöet Sparkling Glögg

105,00 kr


Glöet Sparkling Glögg serveras väl kyld. Glöggen har en trevligt kryddig och fruktig doft med inslag av ingefära, körsbär, vanilj, kryddnejlika och kanel. Smaken är kryddig och fruktig med sötma, inslag av ingefära, vanilj, kanel, körsbär och apelsinskal.

Glöet White Sparkling Glögg

104,00 kr


Glöet White Sparkling Glögg serveras även den väl kyld. Doften är kryddig och fruktig med inslag av ingefära, kardemumma, kryddnejlika och kanel och citrus. Smaken är fräsch, fruktig och kryddig med en ton av rostat äpple.