Rosa bubbel.

Efter en lång och mörk vinter ser vi fram emot att välkomna våren och värmen. Vi skålar i ett glas rosa bubbel och fyller hemmet med tulpaner.

Rosa bubbel och tulpaner

Efter en lång och mörk vinter ser vi alla fram emot att välkomna våren och värmen med öppna armar. Och vad passar väl bättre än att skåla i ett glas rosa bubbel och vinka adjö till julpyntet med vackra svenska tulpaner?

Nu går startskottet för tulpansäsongen! Lagom till tjugondag Knut, då julen som bekant åker ut, fylls blomsterhandlar och vanliga matvarubutiker av vackra tulpanbuketter.

Visst känns det härligt att städa ut julen och välkomna våren med en vacker bukett, och vill du höja ett glas och skåla för vårens antågande har vi det perfekta bubblet.

Tulip Cava Rosé är ett trevligt rosa bubbel som är perfekt som apéritif eller i sällskap med goda tilltugg. Smaken är fruktig och bjuder på inslag av röda bär, varma jordgubbar och granatäpple.

Recept som passar till rosa bubbel

Vi har låtit matkreatören Linnéa Seidel skapa några tilltugg som passar till vår tulpancava. Vad sägs om lyxiga crostinis eller halloumivåfflor med matiga toppings? Recepten hittar du här nedan.

Var finns cavan?

Tulpancavan finns på många Systembolag. På produktsidan kan du klicka på "Vilka butiker har produkten just nu?" för att se var den finns hemma. Om den inte finns på ditt Systembolag går den bra att beställa genom funktionen "Handla online" på produktsidan på Systembolaget.

Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé

90,00 kr


"En ung, fräsch cava med solmogen frukt, begynnande mognad och inslag av persikor, äpple, passionsfrukt, gåslever, blommor och mineraler."

Dina Viner, december 2021

Så lyckas du med tulpanbuketten