True Colours Cava i design av Bea Szenfeld är tillbaka.

Den förpackning som designats av konstnären och designern Bea Szenfeld är nu tillfälligt tillbaka. Precis som alltid går en del av intäkterna till Regnbågsfonden.

Bea Szenfeld med sin design av True Colours Winter Edition

Vinterns specialupplaga av True Colours Cava blir en favorit i repris i design av Bea Szenfeld. True Colours är ett högkvalitativt och prisbelönt mousserande vin där en del av intäkterna går till Regnbågsfonden. Sedan lanseringen av True Colours Cava har försäljningen genererat mer än 2,5 MSEK till fondens arbete för HBTQ-personers rättigheter.

Pengarna går till Regnbågsfondens projekt i Polen, där HBTQ-personer just nu upplever ökande intolerans.

Bea Szenfeld, känd för sina intrikat vikta kreationer och verk av papper, är själv född i Polen. Hon följer noggrant händelseutvecklingen där och är hedrad över uppdraget att designa flaskan.

Designen är vintrig, krispig och festlig. Det här är min tolkning av en frostig regnbåge, som passar perfekt till den mörka årstidens glada skålar. Mitt motto är att vi människor ska fira också våra minsta framgångar, säger Bea Szenfeld.

För varje såld flaska går 1 krona till Regnbågsfonden

- Vi på Regnbågsfonden är väldigt glada att Bea står för designen av flaskan den här gången. Som konstnär är hon banbrytande och innovativ, en person som inte räds utmana förväntningar och normer. Det passar väldigt bra ihop med vårt arbete och vår syn på tolerans och öppenhet, säger Per Sjödell som är ordförande i Regnbågsfonden.

Högkvalitativ cava

True Colours är en högkvalitativ cava som tilldelats bronspris i Decanter Competition, ett av vinvärldens mest prestigefyllda priser. Cavan har en medelstor doft med inslag av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet. Moussen är behaglig och smaken är torr med trevliga inslag av citrus, mineral, nötter och röda äpplen.

True Colours Cava

89,00 kr

99,00 kr


True Colours Cava passar bra som aperitif och som måltidsdryck till lättare fisk- och skaldjursrätter samt till olika typer av varma och kalla förrätter.