Ugnsbakad lök med gruyère och getost
Ugnsbakad lök tillsammans med ost och solroskärnor är en lyxig förrätt som är lätt att laga! Servera gärna med ett gott bröd till.
Linnéa har skapat recept till en festlig trerättersmiddag med höstens härliga råvaror och fylliga smaker.
Ännu en helg är snart här och kanske funderar du över att bjuda in några goda vänner på middag? Det här med att klura ut vad man ska bjuda på är ofta lite av en utmaning. Det blir ofta de gamla vanliga "säkra korten". Kanske en Toast Skagen till förrätt, fläskfilé med potatisgratäng till varmrätt och som dessert en pannacotta som blev lite för lös trots att man följde receptet slaviskt. Vår receptskribent Linnéa har nu komponerat en nytänkande och festlig meny till en trerättersmiddag med riktigt goda rätter som vi hoppas kommer att inspirera dig i köket. Du hittar recepten med dryckestips här nedan.
Ugnsbakad lök tillsammans med ost och solroskärnor är en lyxig förrätt som är lätt att laga! Servera gärna med ett gott bröd till.
En riktigt lyxig och välkomponerad huvudrätt som imponerar på alla.
Inkokt frukt är en klassisk dessert som här får en extra piff av mascarponekräm och havresmul.
Xavier Châteauneuf du Pape i den nya årgången 2017 har nu börjat rullas ut på Systembolagets hyllor och är nu ekologiskt certifierat. Vinet har fått mycket goda omdömen i internationell vinpress.
Läs mer »Du behöver inte slå knut på dig själv för att njuta av goda franska smaker. Här tipsar vi om några franska favoritviner och smaker som passar till. Bon appétit!
Läs mer »Vår dryckesexpert berättar vad du ska tänka på när du väljer dryck till efterrätten och djupdyker sen i äppeldesserter.
Läs mer »Det är med stor glädje vi nu tar över producenten Xavier Vignons vinhus på den svenska marknaden. Läs mer om vingården och beställ de fantastiska vinerna.
Läs mer »