Fräsch och vackert rosa cocktail - rosévin som mixas med frysta jordgubbar, lime och sockerlag.
Fräsch cocktail för varma sommarkvällar. Men, du behöver lite förberedelsetid för att frysa rosévinet, så preppa gärna dagen innan du vill göra din frosé.
Frys in rosévinet i iskuber. Det går också bra att hälla direkt i en zip-lock bag (1l.) som du fryser in till en sorbet.
Mixa isbitarna av rosévin i en blender tillsammans med sockerlag, limesaft och vodka.
Servera i vackra glas.
USA
235 kr
Friskt rosévin med toner av röda bär och en lätt kryddighet. Utmärkt till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Rosévin blir alltmer populärt och inte bara något vi dricker under sommarmånaderna. Här får du en guide kring hur du väljer rosévin utefter mat, tillfälle och sammanhang.
Läs merLinnéa har gjort tilltugg som passar perfekt till ett glas rosé. Rädisor med ostdipp och spett med frukt, mozzarella och vedrökt karré.
Läs merDaiquirin kom till för över 100 år sedan runt en malmgruva på Kuba. Här ger vi dig en modernare och ännu godare variant på den klassiska drinken. Nämligen en Frozen Strawberry Daiquiri!
Läs merDen klassiska mexikanska drinken Margarita kommer här i en god och populär frozenvariant. Drinken har samma ingredienser som orginalet men här får den en mer läskande och svalkande ton.
Läs mer