Gör en lyxig caprese med jordgubbar - svenska, söta och solmogna. Linnéa tycker att det är godast att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Gör en lyxig caprese med jordgubbar och mozzarella. Godast blir det självklart om jordgubbarna är svenska, söta och solmogna. Jag tycker om att ringla balsamico över, men det passar även fint att klicka ut lite grön pesto. Välj det du gillar bäst.
Skiva mozzarellan i tunna skivor.
Rensa och skiva jordgubbarna.
Varva detta på ett stort fat.
Strö färsk basilika och nymald svartpeppar över. Avsluta med att ringla över lite Crema Di Balsamico.
Servera denna caprese med jordgubbar tillsammans med ett glas rosé.
USA
235 kr
Friskt rosévin med toner av röda bär och en lätt kryddighet. Utmärkt till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Frankrike
149 kr
Doften i Château Paradis Rosé är inbjudande med inslag av röda bär, persika, aprikos och apelsin. Smaken är torr och fräsch med toner av citrus, färska örter, röda frukter och apelsin. I eftersmaken, som har bra längd, finns även en lätt fläkt av apelsinskal och mineral.
Recept: Linnéa Seidel
Servera matjessillen som små fina munsbitar där du får allt i ett. Färskpotatis, gräddfil, sill och gräslök. Lägg upp på fina gamla silverskedar. Perfekt till snapsen!
Läs merLaga en härlig frittata med löjrom och smetana till midsommarbuffén! Du kan även servera lite rökt lax till om du känner för det.
Läs merLinnéa gillar att servera kallskuret på en buffé. Då behöver man inte oroa sig ifall man inte kan äta direkt när det är tänkt. Köttet blir makalöst gott om det får ligga i den här goda marinaden över natten.
Läs merAtt duka upp små söta portionsglas med soppa är riktigt fint på midsommarbuffén.
Läs merLinnéas efterrätt är en oslagbar kombination! Frisk, söt, krämig och krispig på samma gång.
Läs mer