En fransk potatissallad är perfekt att servera som inslag på buffén eller picknicken. Det här receptet kommer från kokboken Festliga buffér av Linda Letelier Hansson.
En fransk potatissallad är perfekt att servera som inslag på buffén, picknicken eller som tillbehör till den grillade maten. Det här receptet på potatissallad kommer från kokboken "Festliga buffér" av Linda Letelier Hansson.
Koka potatisen i saltat vatten som täcker potatisen. Låt den koka i 30 minuter, eller tills potatisen har mjuknat.
Dela potatisarna på hälften. Blanda potatisen och dressingen
Skiva salladslöken och rädisorna tunt.
Lägg potatissalladen på ett fat och toppa med lök och rädisor.
Blanda dressingen genom röra ihop dijonsenap, äppelcidervinäger, salt och peppar i en skål.
Vispa sedan kraftigt ner lite olja i taget.
Argentina
89 kr
Ett argentinskt ekologiskt vitt vin med fruktiga toner av tropisk frukt och citrus. Utmärkt till stekta eller grillade rätter på fisk eller ljust kött.
Recept: Linda Letelier Hansson
Ett somrigt och annorlunda recept på flädermarinerad lax från kokboken "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Perfekt att servera på vilken buffé som helst.
Läs merEtt somrigt drinkrecept med smak av fläder "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Byt ut Gin mot Ginish om du vill ha en alkoholfri variant.
Läs merDu behöver inte slå knut på dig själv för att njuta av goda franska smaker. Här tipsar vi om några franska favoritviner och smaker som passar till. Bon appétit!
Läs mer