Grillad majs med miso ponzu.

Grillad majs med miso ponzu passar utmärkt både som förrätt och tillbehör till grillat. Ett recept från Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021.

två grillade majskolvar på svart fat

4

0 h 15 min

Grillad majs med miso ponzu funkar utmärkt både som förrätt och som tillbehör – särskilt till grillat. Receptet kan även utvecklas till en sallad. Skär då av majsen från kolven när den är stekt och blanda med avokado, tomat och rödlök. Servera miso ponzun som dressing. Ett recept från Christin Kashou, Sveriges mästerkock 2021.

Vintips till grillad majs:

Recept: Christin Kashou

Okonomiyaki på en svart tallrikOkonomiyaki med zucchini.

Okonomiyaki är en streetfoodrätt från Japan. I Christin Kashous recept görs en enkel okonomiyaki med zucchini istället för vitkål. Gott!

Läs mer
två skålar med yuzuglass med mandelflarn på marmorbordYuzuglass med mandelflarn.

En god och spännande efterrätt baserad på citrusfrukten yuzu. Serveras med mandelflarn och saltstänkt kolasås. 

Läs mer
Vinnare av Sveriges mästerkock 2021 – nu med egen kokbok. Christin Kashou - Vinnaren av Sveriges mästerkock 2021.

Christin Kashou är vinnare av årets vinnare av Sveriges mästerkock och är nu aktuell med kokboken "Mina asiatiska favoritrecept".

Läs mer
YOKO Riesling, Furmint och SakeYOKO - noggrant utvalda viner för det asiatiska köket.

YOKO är en vinserie framtagen för att matcha smakerna i det asiatiska köket. Först ut är en tysk riesling och en sake från Japan.

Läs mer