Julig cheesecake med smak av glögg.

En julig cheesecake som görs på färskost och grädde smaksatt med mousserande glögg och klassiska julkryddor. Pepparkakor i botten och fin julröd topping.

Glöet Cheesecake

10

3 h 0 min

Till jul passar det perfekt att göra en cheesecake. Det här är en julig variant av en kall cheesecake som görs på färskost, grädde och gelatin smaksatt med mousserande glögg och klassiska julkryddor. Den toppas med en fin röd gelé med smak av mousserande glögg. Kakan förbereds med fördel dagen innan den ska serveras.

Glöet PannacottaGlöet Pannacotta.

Pannacotta är en krämig italiensk dessert. Här gör vi den i två lager med en härligt julig touch.

Läs mer
Glöet SabayonneGlöet Sabayonne.

En läcker dessert med Glöet mousserande glögg som är enkel att göra. Dekorera med våffelkex, granatäppelkärnor och bär.

Läs mer
Anette och Juha-Matti Raunio med GlöetDuon bakom Glöet svarar på 4 frågor om "glubbel".

Varför blanda glögg och bubbel och vad sjuttsiken äter man till? Vi har ställt fem frågor om "glubbel" till duon bakom succén Glöet: Anette och Juha-Matti Raunio.

Läs mer
Glöet Sparkling GlöggGlöet

Glöet var först ut i världen med att erbjuda en färdigblandad dryck som består av glögg och mousserande vin.

Läs mer