En skagen på kräftor som är lika enkel som god! Krämig med frisk ton av citron, pepparrot och härliga inslag av färsk dill och gräslök. Passar perfekt som både förrätt och tilltugg.
200 g skalade kräftstjärtar
1 dl majonnäs
½ dl turkisk yoghurt
1/2 tsk dijonsenap
1 msk finriven pepparrot
Zest från ½ citron
2 msk finskuren gräslök
1 msk finhackad dill
Salt
Nymald svartpeppar
Hacka kräftstjärtarna grovt.
Blanda med övriga ingredienser.
Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Baguette
Servera med smörstekt baguette och extra citron att pressa över.
Sverige
229 kr
O.P. Anderson Dill Aquavit har en frisk och fyllig kryddighet från dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.
Tyskland
149 kr
Ett torrt och friskt rieslingvin med toner av gröna äpplen, lime och mineralitet. Perfekt till fisksoppa och sushi.
1 mars lanseras ekologiska O.P. Anderson Dill Aquavit i Systembolagets fasta sortiment. Det är en frisk och modern snaps med toner av dill och citrus som skapats specifikt för fisk- och skaldjursrätter.
Läs merGrossgrogg 2.0 är precis det du vill ha, och lite till. Enkel att göra och smakar himmelskt.
Läs merNu säger vi hej till O.P. Anderson Gastrogarde. Men vad är det egentligen och vilka är kockarna? Jonas Ericsson berättar allt du behöver veta, och lite till.
Läs merApple & Dill är en enkel drink, men ack så god. Gör sig bra under årets alla månader. Kanske gör du till och med din egen äppeljuice till?
Läs mer