Läcker vinterdessert med smak av pepparkaka och apelsin.

Julen är det sötas högtid och här har Linnéa tagit fram en enkel men väldigt god dessert med julens kryddor kanel och apelsin. Servera med ett sött och juligt bubbel med glöggsmak från Glöet.

Vinterdessert i tre glas.

4

0 h 20 min

Idag bjuder jag på en ljuvlig vinterdessert med smak av apelsin och pepparkaka. Färskostkrämen kan förbereds tidigare, då är det bara att vispa grädde och varva ingredienserna i vecka glas innan servering.

Ska detta serveras som efterrätt räcker det till 4 st glas. Men kanske vill du bjuda på något sött på glöggminglet, då räcker det till 8 mindre glas. Jag smaksatte med apelsin och kanel. Två favoriter så här till jul!

Dryckestips till desserten:

Recept: Linnea Seidel

Glöet sparkling glögg och cheesecakeCheesecake med pepparkakor, bär och glögg.

En god cheesecake med pepparkaksbotten, smaksatt med glögg att bjuda på till adventsfirande och glöggfester. Servera tillsammans med Glöet Sparkling Glögg.

Läs mer
Anette och Juha-Matti Raunio med GlöetDuon bakom Glöet svarar på 4 frågor om "glubbel".

Varför blanda glögg och bubbel och vad sjuttsiken äter man till? Vi har ställt fem frågor om "glubbel" till duon bakom succén Glöet: Anette och Juha-Matti Raunio.

Läs mer
Glöet Sparkling GlöggGlöet

Glöet var först ut i världen med att erbjuda en färdigblandad dryck som består av glögg och mousserande vin.

Läs mer