Marinerad manchego till tapasbordet.

Linnéa har tagit fram ett recept på tapas med härlig manchego som marineras i vitlök och rosmarin.

Marinerad manchego

0 h 15 min

Råvaror från det soliga Spanien brukar utgöra stommen på tapasbordet. Och det tog jag tillvara på idag när jag dukade upp ett tapasbord. Här hittar du mitt recept på marinerad manchego. Manchego är en spansk ost gjord på fårmjölk från regionen La Mancha. Riktigt god tillsammans med ett glas rioja.

Vinet till marinerad manchego: 

Recept: Linnéa Seidel

EscolanetsEscolanets - Spanska dadlar lindade i bacon.

Linnéa bjuder på Escolanets, som är dadlar med mandel inlindade i bacon och som sedan ugnsbakas. Så lätt och så gott!

Läs mer
Crostini med chorizokrämCrostini med röra på chorizo, crème fraiche och schalottenlök.

Linnéa har tagit fram ett galet gott recept till tapasbordet. Hon bjuder på crostini med en kräm på chorizo, crème fraiche, schalottenlök och annat gott.

Läs mer
Honungsrostade nötterHonungsrostade nötter - god tapas i sin enklaste form.

Linnéa bjuder på spansk tapas som varken kräver stor arbetsinsats eller många ingredienser. Här är hennes recept på honungsrostade nötter med flingsalt!

Läs mer
Tapas till cavaLinnéas tapas till cavan!

Tapas är underbart att servera till minglet, eller om man vill ha en middag med många olika smaker!

Läs mer