Pekannötspaj.

Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.

Pekannötspaj

6

1 h 0 min

Det finns en slags paj jag är lite extra svag för. Som jag gärna beställer om den finns på menyn. Och det är pekanpaj. Sött, nötigt och underbart gott. Servera den med en klick grädde eller lite god vaniljglass.

Goda viner till pecannötspaj

Recept: Linnéa Seidel

Pumpabröd till ThanksgivingPumpabröd till Thanksgiving.

Vackra bröd som både ser ut som och innehåller pumpa. Väldigt goda och himla fina att duka med till Thanksgiving.

Läs mer
TranbärssåsTranbärssås.

Ett måste till kalkonen. Tranbär hittar du i frysdisken, men om de skulle vara svåra att få tag på kan du använda frysta lingon för en svensk touch.

Läs mer
Kalkon med fyllning och skysåsHelstekt kalkon med fyllning och skysås.

Den helstekta kalkonen serveras med krämigt potatismos, fyllning och tranbärssås.

Läs mer
Krämigt potatismos med vitlök och gräslökKrämigt potatismos med vitlök och gräslök.

Receptet på det absolut godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv. Tricket är att ugnsbaka vitlök och sen blanda med gräddmjölk, smör och potatis.

Läs mer
Rostad pumpa med brysselkål och baconRostad pumpa med brysselkål och bacon.

Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta stekt bacon och toppa med granatäpple.

Läs mer