Revbensspjäll på vildsvin med paprikarubb och aprikosglaze.

Vildsvin förknippar man ofta med stek men här serverar Linnéa ett recept på revbensspjäll på vildsvin.

Revbensspjäll på vildsvin

4 portioner

0 h 45 min

Välj rött eller vitt till vildsvinet

Se filmen som lär dig välja vin till vilt

Recept: Linnéa Seidel

Älgburgare av kocken och jägaren Anders LevénÄlgburgare med misoaioli.

Saftigt kött, frasigt bröd, krispiga grönsaker och en aioli som har umamismak tack vare misopastan. Kan det bli bättre?

Läs mer
Risotto med trattkantareller och ugnsstekt dovhjortRisotto med trattkantareller och ugnsstekt dovhjort.

Linnéa har smaksatt sin risotto med vin, trattkantareller, Västerbottensost, rödbetor och pumpa. Till det har hon ugnsbakat en bit dovhjort och serverar ett kryddigt rödvin.

Läs mer
Vildsvinsfrikadeller i tomatsås Vildsvinsfrikadeller i tomatsås.

Galet goda vildsvinsfrikadeller i tomatsås från kokboken "Kocken & Jägaren" som är skriven av Mikael Einarsson och Hubbe Lemon.

Läs mer
Vin till viltkött - rådjur, älg, ren och hjort.Att välja vin till vilt.

Vilt är både gott, magert och det mest miljövänliga kött vi kan äta. folk o folks dryckesexpert Mats hjälper dig att välja rätt vin till olika sorters vilt.

Läs mer