Tuna Poke.

Erik Videgård har gjort ett ursprungligt och enkelt recept på tonfiskpoke som passar både som förrätt och huvudrätt. 

Tonfiskpoke

0 h 20 min

Det här receptet på tonfiskpoke kommer från Erik Videgårds kokbok "Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare". Och det här är det ursprungliga, rena och enkla sättet att äta en poke på.

Vin till Tuna Poke

Recept: Erik Videgård

Cha Gio Vårrullar i korg mot svart bakgrundVårrullar Cha Gio.

Cha Gio är en typ av vietnamesiska vårrullar som här innehåller en fyllning av både räkor och fläsk. Receptet kommer från Erik Videgårds kokbok.

Läs mer
Biff Panaeng CurryBiff Panaeng Curry.

Ett underbart receptet på paneang men biff från Erik Videgårds kokbok "Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare".

Läs mer
YOKO Riesling, Furmint och SakeYOKO - noggrant utvalda viner för det asiatiska köket.

YOKO är en vinserie framtagen för att matcha smakerna i det asiatiska köket. Först ut är en tysk riesling och en sake från Japan.

Läs mer
Jonas Svensson på GOMAKocken Jonas Svenssons passion för asiatisk mat och sake.

Jonas Svensson, krögare på Miss Voon & GOMA Gastro Pub berättar om sin passion för det asiatiska köket och att hitta fina kombinationer av mat och dryck.

Läs mer